Magazin Kim'in fotoğrafları eşini çileden çıkarttı

Kim'in fotoğrafları eşini çileden çıkarttı

Paylaş
Kim'in fotoğrafları eşini çileden çıkarttı

Gösteri dünyasının her ne yapsa adından söze ettiren ünlülerinden Kim Kardashian ile kocası Kanye West hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı

Gösteri dünyasının her ne yapsa adından söze ettiren ünlülerinden Kim Kardashian ile kocası Kanye West hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Bir süredir evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddia edilen çiftin bu kez gerçekten büyük bir kavgaya tutuştuğu ileri sürüldü. İnternetteki magazin sitelerinin öne sürdüğüne göre Kim Kardashian ile Kanye West arasındaki bu kavganın kıvılcımını da ünlü yıldızın geçen hafta gittiği Meksika tatilinde çekilen fotoğrafları ateşledi.

İleri sürülenlere göre 38 yaşındaki Kanye West, iki çocuğunu da alıp Meksika'ya giden Kardashian'ın bikinili pozlarını basında görmekten hiç memnun olmadı.

Ama iddialara göre bu olayın sadece bir yüzü. Tartışmanın bir de öncesi var. İddialara göre Kanye West, iş için Los Angeles dışına çıkacağını ama bu kez yalnız gitmek istediğini söyleyince Kardashian da buna karşılık Meksika tatiline çıkma kararı aldı. ABD sitelerinde yer alan haberlere göre Kanye West, karısına "sonra ben de size katılırım" dedi. Ama sözünde durmadı ve Kim Kardashian ile iki çocuğunun yanına gitmekten vazgeçti.

Bunun üzerine Kim Kardashian da Meksika tatilini birkaç gün daha uzattı. Ünlü yıldızın bu kararı Kanye West'i kızdırdı. Daha sonra Kim Kardashian'ın çocuklarıyla çıktığı bu tatilde çekilen bikinili pozları da West'i iyice çileden çıkardı.
Kim Kardashian'ın bir süredir Kanye West'in hayatında kendisi ve çocuklarının değil işlerinin öncelikli olduğunu ve kocasının gölgesiyle yaşamak zorunda kaldığını kardeşlerine anlattığı ileri sürülüyor. Bu iddialar ile ilgili olarak yapılan yorumlar da ilginç. Buna göre çiftin bir süredir zaten inişli- çıkışlı bir ilişki sürdürdüğü bütün bu olayların sadece gerginliği ateşleyen bahaneler olduğu konuşuluyor.

Haberin Devamı