Yaşam Kim Kardashian’ın gençleşme formülü Vampire Facelift hakkında bütün merak edilenler

Kim Kardashian’ın gençleşme formülü Vampire Facelift hakkında bütün merak edilenler

Paylaş
Kim Kardashian’ın gençleşme formülü Vampire Facelift hakkında bütün merak edilenler

Hollywood’da son dönemin en popüler gençleştirme uygulamalarından Vampire Facelift (Vampir Yüz Gerdirme) Astra Sağlık ve Global Medikal tarafından Türkiye’ye getirildi. Bu uygulama Türkiye’de Işın Karaca, Tuba Ünsal, Ece Erken, Elif Güvendik, Aşkım Kapışmak gibi isimler tarafından tercih ediliyor. Peki Vampire Facelift nedir? İşte bütün merak edilenler

Amerikalı Doktor Charles Runels tarafından keşfedilmesinin ardından tüm dünyada popülerlik kazanan Vampire Facelift yöntemi, hyalüronik asit yüz dolgusu ile hastanın kendi besleyici kan plazmasının magellan sistemiyle elde edilip birleştirilmesiyle uygulanan özel bir teknik. Uygulama sırasında hastanın kendi kanı kullanıldığı için Vampire Facelift (Vampir Yüz Gerdirme) olarak adlandırılan yöntem, son dönemin en çağdaş ve en az müdahale içeren yaşlanma karşıtı tedavilerden biri.



Uygulama tek seans olarak yapılıyor. Vampire Facelift Türkiye eğitmenliğini ve sözcülüğünü Astra Sağlık Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ömer Özgür Atay yapıyor.

Kim Kardashian’ın yaptırmasının ardından Bar Rafielli, Ben Stiller ve Gisele Bundchen da yaptırdığı, giderek tüm dünyada popülerliği artan uygulama aynı zamanda Red Carpet uygulaması olarak da tanınıyor. Uygulama Esteticium doktorları tarafından da yapılmaya başlandı.

VAMPIRE FACELIFT NEDİR?

Uygulama sırasında kişinin kendi kanı kullanıldığı için Vampire Facelift olarak adlandırılan yöntem, son dönemin en çağdaş ve en az müdahale içeren yaşlanma karşıtı tedavilerden biri. Sarkmış ve görünümü bozulmuş yüz hatlarını onarır ve yüzde bir toparlanma, gençleşme sağlar.

NASIL UYGULANIYOR?

Vampire Facelift, yüz dolgusu ile kişinin kendi dokularından elde edilen, rejenerasyonu sağlayan hücreler ve çeşitli vitamin kombinasyonunun özel bir teknikle uygulanmasıdır.

3 ADIMDA GENÇLEŞME

- Özel bir dolgu ile yüze şekillendirme yapılır.

- Kişinin kendi kanından özel bir platelet separator (trombosit ayrıştırıcı) sistemiyle Growth faktörler ve istenilen hücreler elde edilir.

- Growth faktörler yüze enjekte edildiğinde yeni hücre oluşumu için kök hücreleri uyarır. Böylelikle yeni kolajen, yeni yağ hücreleri, yeni kan hücrelerinin salınımı sağlanır.

ETKİLERİ NELERDİR?

- Yüz şekli restore edilir, sarkmış ve görünümü bozulmuş yüz hatları onarılır.
- Cilt tonu ve yapısı iyileşir.
- Dokuda onarım ve gençleşme meydana gelir.

UYGULAMA NE KADAR SÜRÜYOR?

Ortalama 40 dakika süren tek seanslık uygulama sonrasında sosyal hayata hızlıca dönüş sağlanır.

ETKİSİNİ NE ZAMAN GÖSTERİR?

Uygulama sonrasında cildin yenilenme süreci hemen başlar. Toparlama etkisi ise 60 gün içinde görülmeye başlar.







Haberin Devamı