Magazin 'Kim Milyoner Olmak İster'de ilk soruda elendi

'Kim Milyoner Olmak İster'de ilk soruda elendi

Paylaş
'Kim Milyoner Olmak İster'de ilk soruda elendi

Sunuculuğunu Murat Yıldırım'ın yaptığı, Atv'de yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına katılan 38 yaşındaki akademisyen ve Harvard Üniversitesi'nde eğitim görevlisi alan Erman Gören'in, ilk soruda elenmesi şaşkınlık yarattı

Bir arkadaşının ısrarı üzerine 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına başvurduğunu belirten Harvard'lı akademisyen Erman Gören, ilk soruda elenerek büyük şok yaşadı.

Haberin Devamı

İstanbul Üniversitesi Eski Yunan Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu olan ve bir sene Harvard Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde araştırma için bulunan 38 yaşındaki akademisyen, 250 bin TL kazanmayı hedeflediği yarışmadan eli boş dönmek zorunda kaldı.

İŞTE ELENDİĞİ SORU

"Öğretmen, öğrencilerinden çiçek olmalarını istediğinde öğrenciler hangisini yapıp ses çıkarmadan dururlar?" sorusuna Erman Gören, doğru cevap olan "Kollarını göğüste bağlayıp" yerine "Tek ayak üstünde durup" cevabını verdi.

ÇİÇEKLERİN TEK AYAĞI OLDUĞU İÇİN'

Elendiğini anlayınca büyük şaşkınlık yaşayan yarışmacı, "Çok garip geldi soru. Neden böyle çiçek olsunlar ki? Hiç böyle bir şey duymadım. Sadece bir metaforu soruyorlar sandım. Çiçeklerin tek ayağı olduğu için bu cevabı verdim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı