Magazin Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran Çin Seddi sorusu (Çin Seddi nerede?

Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran Çin Seddi sorusu (Çin Seddi nerede?

Paylaş
Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran Çin Seddi sorusu (Çin Seddi nerede?

Ekranların sevilen bilgi yarışması programı 'Kim Milyoner Olmak İster'e katılan bir yarışmacının karşısına çıkan 'Çin Seddi nerededir?' sorusu programa damga vurdu

ATV'de Murat Yıldırım'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında ilginç anlar yaşandı. Yarışmaya İstanbul'dan katılan 26 yaşındaki Su Aykan isimli yarışmacı, 4. soruda hem sunucuyu hem de ekran başındakileri şaşkınlığa uğrattı.

Haberin Devamı

"CEVABI BİLİYORUM AMA ŞU AN BİRAZ ŞEY OLDUM"

Bilgi Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun olan yarışmacı Su Ayhan, 2 yılda 6 iş değiştirdiğini belirtti. 4. soruda 'Çin Seddi nerededir?' sorusuyla karşılaşan Ayhan, "Cevabı biliyorum ama şu an biraz şey oldum" diyerek seyirci jokerini kullanmak istedi.

SEYİRCİ HAKKINDA İSTEDİĞİ CEVABI ALAMADI

İlk joker hakkını seyirciden yana kullanan yarışmacı, istediği cevabı alamadı. Seyircinin sadece yüzde 51'i Çin cevabını verdi fakat yarışmacı Su Ayhan bu kez de telefon jokerini kullandı. Telefondaki arkadaşından Çin cevabını alan Ayhan, doğru şıkkı işaret ederek yarışmaya devam edebildi.

TWITTER'DA TREND OLDU

Su Ayhan, sesli soruda doğru cevap olan "Yaşar Güvenir" yerine "Özdemir Erdoğan" şıkkını seçince bin TL alarak yarışmadan elendi.

Yarışmacıyla ilgili sosyal medyadan çok sayıda yorum geldi. Twitter'da da 'Çin Seddi' kelimesi trend oldu.

Haberin Devamı