Gündem Kim vurduya gitti!

Kim vurduya gitti!

Paylaş
Kim vurduya gitti!

Kim vurduya gitti!

Trabzon’da, kim tarafından nereden ateşlendiği belirlenemeyen kurşunun başına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan kişi, tedavi gördüğü hastanede öldü.
Akçaabat ilçesinin Kavaklı beldesindeki bir kahvehanenin önünde 1 ay önce arkadaşlarıyla sohbet ettiği sırada nereden ateşlendiği tespit edilemeyen kurşunun başına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan Hasan Topsakal (50), tedavi gördüğü Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Esnaflık yapan Topsakal için beldedeki Rahman Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine, yakınlarının yanı sıra Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya ve çok sayıda vatandaş katıldı. Topsakal’ın cenazesi, aynı yerdeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Öte yandan güvenlik güçlerince kurşunu atan kişinin bulunmasına ilişkin inceleme devam ediyor. Topsakal’ın hayatını kaybetmesinin ardından, kafasında bulunan kurşunun çıkartıldığı ve inceleme için kriminal laboratuvara gönderildiği öğrenildi.

AA