Dr. Haydar Dümen Kimsenin tadı kaçmasın
HABERİ PAYLAŞ

Kimsenin tadı kaçmasın

Haberin Devamı

Erkekler kadınlara göre cinsel konularda aceleci, hemen ilişkiye girmek istiyorlar. Kadınlar nazlıdır, naziktir... Romantik ortamlar yaratmaz, kalbini fethetmezseniz sizden kaçar. Önce sözlerinizle ruhunu okşayın ki tadınız kaçmasın.

BÖYLE SORU YOK!

Kız ayrılmak istiyor

Kız arkadaşım benden ayrılmak istiyor. Günde 3 kere ilişkiye giriyoruz. Nasıl azaltabilirim?

CEVAP

Atın azgın değerli okurum. Sen kimlik bakımından horoza benziyorsun. Horoz dediğime kızma, bir günde 20 tavuğu idare eder. 3 ilişkinin tutkusu ileride boyunun ölçüsü olacak!!! Şimdi bile ilk uyarıları almış, kızı bıktırmışsın. Ne yapsın kızcağız? Gezmek, eğlenmek, birlikte bir yerlere gitmek ister. Ya sen? Köstebek gibi dönüp dolaşıp yuvana sokulursan kızın ruhunu da toprak gibi ufalarsın. İyi dayanmış. Ayrılmak için geç kalmış. Onun hayalleri var ama o hayalde hiperaktiviten değil, süper insanlığın yatıyor.

İlk geceden korkuyorum

25 yaşında, nişanlı kızım. 2 hafta sonra düğünüm olacak. İlk gece için çok korkuyorum. Çevreden korkutucu sözler duydum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, güle oynaya evlen. Tüm içtenliğim ve mesleki bilgeliğimle sana yeminle söylüyorum duydukların abartı, safsata, hoyrat erkeklerin kompleksi ile ilgili. Yaratılışın amacında ilişki baş kural ise, doğa neden oraya umacı koysun? Yeter ki erkeğin olayı anlayışla karşılasın. İlk geceye de sıkıştırmasın, sana da hak tanısın. Nasıl olsa başaracaksınız. Bu korkunun adı vajinismustur. Öyle olsa ne yazar, bir seanslık tedaviye bakar.

Yorgunluktan mı oluyor?

3 yıllık evliyim, 1 yıldır erken boşalıyorum, 3 dakika sürüyor. İstekliyim. Erken boşalma stres, uykusuzluk, yorgunluktan olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalma organın yani sistemin şartlanmasına bağlıdır. Bizde gençlik yıllarında yapılan mastürbasyonun kısa süreye koşullanmasından erken boşalma olayı çok görülüyor. Bu konuda içten dışa sinir sistemi önemli rol oynuyor. Heyecan, “Yine erken mi boşalacağım?” önyargıları, yorgunluk, kafayı takmalar, fazla istek ya da coşku süre konusunda etkili oluyor. Tedavide bu konuda kullanılacak ilaçlar var. 3 dakikaya eh (!) diyelim, 10-15 dakikaya da sevinelim. Bu süreyi yakalamak için gerekirse uzmana gidelim.

Büyütmenin yolu var mı?

22 yaşındayım. 1. 90 boyunda, 70 kiloyum. Penisimin boyu 9 santim. Boyuma göre küçük. Büyütmenin yolu var mı?

CEVAP

Değerli okurum, beklemede kal. Her genç gibi aklının, vicdanının el verdiği ölçülerde karşı cinsle dostluk kur, flört et. Günün birinde evlendikten sonra eşinle, sen aynı karara varır, “Biraz büyütelim” derseniz, operasyonla 2-3 santim kadar büyür.

Yeterli mi?

19 yaşındayım. Penisim 13 santim. Partnerimi tatmin edemem diyorum. Bu doğru mu? Günde en az 2 kere mastürbasyon yapıyorum. Bu beni çok yoruyor. Sizce bu normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, penisin normal ama mastürbasyonun fazla. Korkmadan göğsünü gere gere cinsel ilişkiye girebilirsin.

Eşim ilişkiyi bitirmek istiyor

6 aylık evliyim. Eşim üstte olduğunda orgazmı yaşıyor. Ve orgazm olunca hemen ilişkiyi bitirmek istiyor. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, yeni evlisiniz. Önünüzde yıllar var. Bir yıl kadar böyle devam etsin bakalım, ikiniz de alışın. Yıl sonunda bir kez daha bana mail atın.

Sertleşme olmuyor

22 yaşındayım. 4 yıldır ilişkim var. Normalde ereksiyon oluyorum ama sevgilimin yanında olmuyor. Ayrılacağız. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, ayrılın. Zorlamaya ne gerek var? Penisin de kendine göre bir dünyası, bildiği olmalı. Tombaladan çektiğin o numara uymadı. Başka çektiğin numarada yine sorun yaşarsan biz devreye gireriz be yavrum. Hadi kolay gelsin.

Titreme başlıyor

26 yaşında kızım. Sevgilimle cinsel ilişkiye girerken titriyorum, neden?

CEVAP

Sevgili okurum, acemilik, korku, heyecan ve çarpıntı etkili olur. Ayrıca duyduklarının sende yarattığı olumsuzluklar ve psikolojik sorumluluklar da işe karışınca titremen normal. Ama bir süre sonra ilişkiye alışınca her şey normale dönecektir.

Karım kendini kasıyor

3 aylık evliyim. İlk gece eşim cinsel organımı gördü ama korktu. Kendini kasıyor ama çok istekli. İstem dışı kasıldığını söylüyor. Acaba ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, vajinismus. Uzatıp evliliğinizi sarsıntıya sokmayın.

Kız arkadaşımın canı yanıyor

Kız arkadaşımla ilişkiye giriyorum. Bir kez birlikte olduktan sonra sevgilim ikinciyi istemiyor. Canı acıyormuş. Kimi zaman erken boşalıyorum, kız arkadaşım zevk alamıyor. Ne olacak bizim halimiz?

CEVAP

Değerli okurum, bu yola erken çıkmışsınız, birbirinizin hayatı ile oynuyorsunuz. Bu iş nerede noktalanacak? Kendinizi daha fazla riske atmadan bu işi bir an önce bitirin.

Neden böyle küçük?

17 yaşındayım, kilom ise 70. Penisim 5 santim. Bunun nedeni nedir?

CEVAP

Değerli okurum, şu 5-6 kiloluk fazlalığı at. Sonra git bir üroloğa. O baksın bakalım. Uzman ne derse ben ona inanıyorum.

Başarısız oldum

18 yaşındayım. İlk denememde başarısız oldum. Yani partnerim kötü davrandı. Bunu unutamıyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, birçok gencin başına gelen olay yaşamışsın ama yardıma ihtiyacın yok. O ortamda öyle olur. Unutman en doğrusu.

Çok korkuyorum

15 yaşındayım, hiç mastürbasyon yapmadım ve korkuyorum. Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, arkadaşına sorarsın. O ne yapıyorsa sen de onu yaparsın. Bu bir tür deneme-yanılma yöntemidir. Bana göre 1-2 yıl daha bekle. Böylesi daha doğru olur.

Kızlar baştan çıkarıyor

18 yaşındayım. Şimdiye kadar hiçbir kızla birlikte olmadım. Ama kızlar beni baştan çıkarıyor. Her gün mastürbasyon yapmaktan bıktım. Ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, sen zaten baştan çıkmışsın. Genlerini, kendini, beynini ve iradeni eğit. Evleneceksin. Her gördüğün kadına istek duyarsan evliliğin tehlikeye girer. Yolun yol değil, en kısa yoldan dönmelisin.

Ayrılmayı düşünüyorum

Nişanlımla 1 yıl sonra evleneceğiz. İlişkiye girdik ama kan gelmedi. Kızlık zarı esnek mi yoksa geride mi? Nişanlım benden önce biriyle birlikte olduysa ayrılacağım.

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı giriştedir. İleride ya da geride değil. Kesinlikle esnek. Kadın severse yüreğini ve başka dokularını başkasına teslim etmez. Bu esnek kızlık zarlarının oranı da çok yüksek. Ona daha sıcak sarıl. Biraz da kendinden utan.

GÜNÜN SÖZÜ

Evrenin sonsuzluğuna sadece düşüncenin hızı aşar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder