Türkiye (Son Dakika) Kına gecesinde yaşanan dehşete 2 tutuklama

Kına gecesinde yaşanan dehşete 2 tutuklama

Paylaş
Kına gecesinde yaşanan dehşete 2 tutuklama

İzmir’in Torbalı ilçesindeki bir kına gecesinde, gelin ve damat aileleri arasında oyun havası sırasında çıkan tartışmanın ardından silahla kavga alanına gelerek etrafa ateş eden iki kişi tutuklanarak cezaevine konuldu. 63 yaşındaki Yusuf Topal’ı ise ölüm kahvehanede otururken buldu

İzmir’in Torbalı ilçesinde, kına gecesinde çıkan tartışma sonrası ayrıldıkları mahalleye dönüp meydanda av tüfeğiyle ateş açan ve 1 kişinin ölümüne neden olan Ahmetcan Bulut ile arkadaşı Anıl Özmen, sevk edildikleri adliyede tutuklandılar.

Haberin Devamı

OLAYIN GEÇMİŞİ

Olaya ilişkin ise ayrıntılar çıkmaya başladı. Dilara B. ve Halil D. adlı çiftler, hayatlarını birleştirme kararı aldı. İki geç düğün töreni öncesinde kına gecesi yapmak istedi. Hazırlıklar tamamlandı ve davetlilerde alana geldi.

Daha sonrada kınalar yakıldı ve herkes çalan müzikle eğlenmeye başladı. Bu sırada gelin ve damadın aileleri arasında oyun havası sırasında ’oynama’ kavgası yaşandı.

İddiaya göre, anons edilen damat tarafı pistte oynarken, gelin tarafından bazı kişiler de ortaya gelip eşlik edince tartışma çıktı...

Çıkan kavga önce yatıştırıldı. Kavgaya karışan Ahmetcan Bulut ile Anıl Özmen daha sonra ise eğlenceden kısa bir süre sonra tüfekle alanı bastı ve herkese dehşeti yaşattı.

63 YAŞINDAKİ ADAM HAYATINI KAYBETTİ

Saat 01.20 sularında motosiklet ile alana gelen iki kişi, silahlarla rastgele sağa-sola tüfek ile ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalar kahvehanede oturan 63 yaşındaki Yusuf Topal’a isabet etti.

Haberin Devamı

Yaşlı adam, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Dehşet sonrası damat Halil D., olay yerinden kaçan iki kişinin peşine düştü.

Bir müddet kovalamaca yaşandı ve damat, araba ile tüfekle ateş açan zanlıların kullandığı motosiklete çarptı. Zanlılar, kaza sonrasında yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Jandarma da, iki zanlıyı hastanede yakaladı.