Bilim - Teknoloji Kinect ile Xbox da Yeniden Şahlanıyor
Paylaş
Kinect ile Xbox da Yeniden Şahlanıyor

Microsoft'un sene sonunda piyasaya süreceği Xbox 360 eklentisi Kinect'in, Xbox'ın ömrüne ömür katması bekleniyor. Bakın Xbox 360 yetkilileri neler diyor...

Xbox 360 için geliştirilen ve sensörler aracılığıyla oyunu yönetebilmemize olanak sağlayacak olan Kinect, önümüzdeki aylarda piyasaya sunulacak. Kinect, Microsoft ekibini şimdiden heyecanlandırırken, oyuncular da gamepad kullanmadan oyun oynayabilme deneyimini bir an önce yaşamak istiyor.

Haberin Devamı

Diğer taraftan Xbox 360 Ürün Yönetim Müdürü Aaron Greenberg, bugün yaptığı bir açıklamada kendilerinin sadece, Kinect'in şimdiden popülerliğe ulaşmasına değil, aynı zamanda Xbox 360 platformunun en az bir beş yıl daha konsol dünyasında zirveye oynayacak olmasına da sevindiklerini açıkladı. Greenberg, Kinect'e sonuna kadar güveniyor. Üstelik, rakipleri yeni teknolojiler ile birlikte yenilikçi olmanın yollarını ararken, kendilerinin en az beş sene daha Xbox 360'a güvenebileceklerini de düşünüyor. Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.