Ekonomi Kipa’da modanın adı: BradforD

Kipa’da modanın adı: BradforD

Paylaş
Kipa’da modanın adı: BradforD

Kadın-erkek, bebek-çocuk geniş bir kitleye hitap eden Kipa’nın moda ve hazır giyim markası BradforD, kendi kasası ve deneme kabinleriyle’market içinde mağaza’ konseptini getiriyor

Kipa, perakende sektöründe bir ilke imza atarak kendi yarattığı BradforD markasını müşterileriyle buluşturuyor. Kadınerkek, bebek-çocuk geniş bir kitleye hitap eden BradforD, kendi kasası ve deneme kabinleriyle’market içinde mağaza’ konseptini getiriyor. Kipa, kendi tekstil markası BradforD ile gardroplara girecek. Kipa mağazalarında çok geniş bir koleksiyonla müşterilerinin karşısına çıkan BradforD, perakendede yerli marka olarak sektöre damgasını vurmaya başladı. Türkiye’deki tüketici profilinin ölçülerine ve beğenilerini esas alarak hazırlanan BradforD, modaya uygun tasarımları uygun fiyatlarla müşteri ile buluşturuyor. Bradford, Kipa mağazalarında kadın, erkek, çocuk ve bebek olmak üzere dört farklı koleksiyon sunuyor. Mağazalarda raflara çıktığı ilk günden bu yana müşterilerinden büyük ilgi gören BradforD, dayanaklı, yenilikçi, ulaşılabilir, şık ve modayı takip eden bir marka olarak dikkat çekiyor.

İyi tekstil uygulaması

Kipa Ticari Direktörü Cem Demiröz, BradforD markasını şöyle anlattı: “Kipa olarak sektörde bir ilke imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Yeni tekstil markamız BradforD, yüzde yüz yerel tedarikçiler tarafından iyi tekstil uygulamaları dikkate alınarak üretiliyor. Her türlü güvenlik testinden geçen BradforD ürünleri, başta çocuk ve bebek koleksiyonları olmak üzere yabancı madde ve kullanılan kimyasalların güvenliğine kadar hassasiyetle denetleniyor. Bu anlamda da müşterilerimiz rahatlıkla BradforD ürünlerini kullanabilecek. Tümüyle müşterilerinin beklentilerden ilham alarak tasarlanan BradforD koleksiyonu ile bu kış çok şık geçecek.” Göz kamaştıracak BradforD’un yeni sonbahar kış koleksiyonuyla göz kamaştıracağını söyleyen Cem Demiröz şöyle devam etti: “Kışın vazgeçilmezleri süetten kadifeye, gençlerin yeni gözdesi kaşmirden scubaya kadar farklı kumaşlar ve benzersiz tasarımlar Kipa mağazalarındaki BradforD reyonlarını süslüyor. BradforD’un sonbahar-kış koleksiyonu çocukları da sevindiriyor. Çocuklar için tasarlanan kıyafetler, yetişkinleri kıskandıracak gibi görünüyor. Ayrıca “Batman”, “Superman”, “Ironman” gibi süper kahramanların kostümleri de mağazalarda süper kahraman adaylarını bekliyor.Günün her saatine ve her türlü ortama uygun alternatifler sunan BradforD’da her 6-8 haftada bir yeni ürünler raflara giriyor.”

Haberin Devamı