Dünya Kiralık intihar

Kiralık intihar

Paylaş
Kiralık intihar

İngiltere'de Deutsche Bank'taki Başkan Yardımcılığı görevinden kovulan Colin Birch intihar etmek için 2 hayat kadını kiraladı. Colin Birch, kandırdığı kadınların intihar etmesine yardımcı olmalarını sağladı

Bankacı 2 çocuk babasıydı

Haberin Devamı

İngiltere Dartfort’ta yaşayan Colin Birch (44) Deutsche Bank’taki Başkan Yardımcılığı görevinden atılmıştı. İşini kaybeden 2 çocuk babası Colin Birch bunalıma girerek intihar etmeye karar verdi. Fakat intiharının sıradan olmaması için 2 hayat kadını ile 120 sterlin (280 TL) karşılığında anlaştı. Marie Laurent ve Alex Sturley adlı hayat kadınları Colin Birch ile ormanlık bir alanda buluştu.

Hayat kadınları mahkemede

Colin Birch, ormanda hayat kadınlarına sado-mazoşist (acı çektirme) fantezisi yaşamak istediğini söyledi. Colin Birch, ‘infazcı’ rolünü verdiği fahişelerden boynuna bir ilmek geçirerek kendisini ağaca asmalarını istedi. Fahişeler ayağının altına taş koydukları Colin Birch’i ağaca astı. Colin Birch, kadınların bir süre uzaklaşmalarını istedi. Ardından da ayağının altındaki taşı yuvarladı. Kadınlar geri döndüğünde Colin Birch ölmüştü. Fahişeler ‘intihara yardım’ suçundan yargılanacak.

Haberin Devamı

Alpaslan DÜVEN/DHA