Spor Kıran kırana

Kıran kırana

Paylaş
Kıran kırana

Beşiktaş yönetimi, taraftarların takımda görmeyi istediği Interli Quaresma ve Bursalı Volkan Şen'in transferini bitirme aşamasında

Beşiktaş, Bursasporlu Volkan Şen ve Inter’de forma giyen Ricardo Quaresma’nın transferinde sona doğru yaklaşıyor. Siyah-Beyazlı yöneticiler, taraftarların da takımda görmek istediği 2 yıldızı renklerine bağlamak için tüm imkanlarını seferber ediyor.

Haberin Devamı

Bonservis konusunda Inter’le anlaşmaya varan idareciler, İspanya’da istediği şartlarda kulüp bulamayan ve rotasını İstanbul’a çeviren Portekizli futbolcunun menajeri ile Madrid’de görüştü.

TRANSFER YÜKSEK İHTİMAL

Siyah-Beyazlılar’ın Futbol Şube Sorumlusu Serdal Adalı son gelişmelerle ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“Tüm imkanları seferber ettik. Transfer olma ihtimali güçlendi. Bu hafta sonuna kadar netleşmesini hatta imza aşamasına gelinmesini bekleyebiliriz.” Kara Kartal, Volkan Şen’in transferini ise en üst düzeyde bitirecek. Başkan Yıldırım Demirören hafta içinde Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile bir araya gelecek. Demirören’in, Zapotocny’nin bonservisi, Tabata ya da Uğur İnceman’dan birinin kiralık olarak verilmesi, artı para teklifini sunacağı öğrenildi.

Haberin Devamı