Osman Şenher Kıran kırana rekabet
HABERİ PAYLAŞ

Kıran kırana rekabet

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon saha içinde Fenerbahçe ile Trabzonspor nefes kesen bir şampiyonluk yarışı yapmıştı. Sonunda averajla da olsa Fener şampiyonluğu kucaklamıştı. Ancak ardından Türk futbol tarihinin en büyük soruşturması devreye girdi. Şike, teşvik iddiaları bütün futbolseverlerin tadını kaçırdı. Öyle ki ligin yayıncı kuruluşu Digitürk geçtiğimiz gün zararının 100 milyon dolar olduğunu açıkladı. Kimse dekoder almıyor.

Bu nedenle Digitürk zararı tek başına üstlenmeyeceğini, yayın ihalesinin revize edilmesi gerektiğini, edilmezse mahkemeye başvuracağını açıkladı. Bunun anlamı en başta Anadolu kulüplerinin bitme noktasına gelmesidir. Peki, ne yapmalı? Bırakalım yargı ve Futbol Federasyonu üzerine düşeni yapsın ve sonucunu görelim.

[[HAFTAYA]]

Biz de ne zamandır hasret kaldığımız Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş rekabetinin tadını çıkartalım. Geçen sezon düşme hattının biraz üzerinde ligi bitiren, deyim yerindeyse dişleri sökülmüş Aslan durumundaki Galatasaray bu sezon “İmparator” Fatih Terim ile yeniden doğdu. En güçlü rakiplerini eze eze yeniyor. Yıllardır süren “Fener kabusu”nu da bitirdi Galatasaray.

Çok güvenilir kaynaklardan aldığım haberlere göre Galatasaray devre arasında hücum ve orta saha bölgesine kaliteli takviyeler yapacak. Bu isimleri netleştirip önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağım. Gelelim Fenerbahçe’ye; bir takım bu kadar kötü bir dönem geçirip hala liderle aynı puanda ise saygı duyup helal olsun demek lazım.

Fenerbahçe de özellikle hücum bölgesine çok önemli bir futbolcu alacak. İsmi geçenlerden biri de bugün gazeteniz Posta’da okuduğunuz Brezilyalı Borges. Türkiye’den de başta Eskişehirsporlu Alper Potuk’un ismi geçiyor. İki isim de çok kaliteli ve Fener’in yarışta vites büyütmesini sağlayacak özelliklerde. Beşiktaş ise Avrupa Ligi’nde çok iyi maçlar çıkarttı. Sakatlıklardan dolayı Süper Lig’de biraz geride gibi. Ama ligin ikinci yarısında farklı bir Beşiktaş seyredeceğiz. Sözün özü; ligin ikinci yarısı ve sonrasında da play-off nefes kesecek bir mücadeleye sahne olacak. Bunun tadına varmaya bakın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder