Magazin Kırgın Çiçekler dizisi final mi yapıyor? 110. bölüm fragmanı yayında

Kırgın Çiçekler dizisi final mi yapıyor? 110. bölüm fragmanı yayında

Paylaş
Kırgın Çiçekler dizisi final mi yapıyor? 110. bölüm fragmanı yayında

ATV dizisi Kırgın Çiçekler final yapmaya hazırlanıyor.  Kırgın Çiçeklerin 113.bölümde final yapacağı iddia ediliyor. Peki, Kırgın Çiçekler neden bitiyor?, Kırgın Çiçekler'in 110. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ayrıntılar haberimizde...

Yetiştirme yurdunda yetişen 5 genç kızın öyküsü Kırgın Çiçekler, 2015 yazından bu yana ilgiyle izlenmeye devam ediyordu.

Peki, başrollerinde Hazar Motan, Biran Damla Yılmaz, Aleyna Solaker ve Gökçe Akyıldız gibi başarılı genç oyuncuların rol aldığı Kırgın Çiçekler dizisi neden bitiyor?

Bu akşam 110. bölümü ile ekranda olacak olan Kırgın Çiçekler dizisinin final bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte diziyle ilgili detaylar...

KIRGIN ÇİÇEKLER DİZİSİ FİNAL Mİ YAPIYOR?

Yayınlanmaya başladığı 2015 yaz sezonundan bu yana beğeniyle izlenen Kırgın Çiçekler, Pazartesi günlerinin ağır topları karşısında daha fazla dayanamadı.

Günün dizileri olan Söz, Çukur, Siyah Beyaz Aşk reytinglerde üst sıralarda yerini alırken, Kırgın Çiçekler ilk zamanki reytinglerini bir daha göremedi. Ancak dizi yapımcılarından yahut kanaldan final iddialarını destekler nitelikte herhangi bir açıklama gelmedi.

Başrollerinde Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Hazar Motan, Gökçe Akyıldız ve Çağla Irmak gibi isimlerin rol aldığı Kırgın Çiçekler dizisinin 113. bölümde final yapması bekleniyor.





KIRGIN ÇİÇEKLER DİZİSİNDE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Serkan, Nazan'la yüzleşir. Defne, Yavuz'un babaları olduğunu öğrenir. Nazan, Yavuz'un gerçek yüzünü bildiği için korku içindedir. Bütün karşı çıkmalarına rağmen Yavuz evlerine yerleşir. Evi satılmak üzere olan Kader zor durumdadır. Yavuz yardım edeceğini söyleyince adamın iyi niyetli olduğuna inanır. Olaylar kimsenin tahmin edemeyeceği bir noktaya sürüklenince herkes büyük şok yaşar.

Haberin Devamı