Gündem Kırıkkale-Ankara yolu alev alev

Kırıkkale-Ankara yolu alev alev

Paylaş
Kırıkkale-Ankara yolu alev alev

Ankara'nın Elmadağ İlçesi yakınlarında bir yakıt tankerinin karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Kaza sonrası tankerden sıçrayan alevler, olay yerinde bulunan araçları sardı. Kazada ilk berirlemelere göre 2 kişinin öldüğü, 4 kişinin de yaralandığı belirtildi. Kapanan Kırıkkale - Ankara Karayolu kontrollü olarak tek şeritten ulaşıma açıldı.

Kaza, Kırıkkale - Ankara karayolunun 46'ncı kilometresinde meydana geldi. Bir yakıt tankeri ile TIR dorsesinin neden olduğu belirtilen ve 6 aracın neden olduğu kaza sonrası yangın çıktı. Kaza nedeniyle Kırıkkale-Ankara karayolu bir süre trafiğe kapatılırken, Kırıkkale yönünden gelen araçlar ise Ankara'nın Kalecik ilçesine yönlendirildi.

Kaza sonrası Kırıkkale ve Ankara'dan çok sayıda itfaiye ekipleri olay yerine giderek söndürme çalışmasında bulundu. Kazada, yabancı plakalı aracın içinde bulunan Gülser Tezer ile birlikte 2 kişi hayatını kaybedeken, 2 kişinin de yaralandığı belirtildi. Yaralılar Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

YARALI KAMYON ŞOFÖRÜ KAZA ANINI ANLATTI

Zincirleme trafik kazasında yaralanan ve Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde tedavi altına alınan kamyon şoförü Erdal Gölcü, kaza anını anlattı