Magazin 'Kirlenmemiş kadın'ın peşinde

'Kirlenmemiş kadın'ın peşinde

Paylaş
'Kirlenmemiş kadın'ın peşinde

'Kirlenmemiş kadın'ın peşinde

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca aradığı aşkı sonunda buldu. Kaynarca, şimdilerde kafasını Best Model of Turkey birincisi olan Eda Sedalı'ya takmış durumda.

Haberin Devamı

Kelebek'te yer alan habere göre; Oktay Kaynarca’nın Özgü Namal’la ilişkisi 6,5 yıl sürmüş, çift 2008’de yollarını ayırmıştı. Namal’ın ardından hayatına kimseyi sokmayan Kaynarca, geçtiğimiz hafta verdiği röportajda 'Aşık olma aşamasına geldim ama olmadı. Son noktada o ilişkinin olmayacağını görüp döndüm. Artık doğal bir toprak arıyorum. Yani temiz, kirlenmemiş bir kadın istiyorum. Artık hormonlu toprak çıkmasın karşıma' demişti.

İddiaya göre Oktay Kaynarca, geçtiğimiz yıl düzenlenen Best Model of Turkey yarışmasında birinci olan Eda Sedalı’dan çok hoşlandı.

Tanıdıkları aracılığıyla Sedalı’nın cep telefonu numarasına ulaşan ünlü oyuncu, 22 yaşındaki güzele mesaj atarak onunla tanışmak istediğini bildirdi.

Haberin Devamı

Şimdi merak edilen, 45 yaşındaki Kaynarca’nın sık sık mesaj atarak beğenisini dile getirdiği üniversite öğrencisi Sedalı’nın Kaynarca'ya vereceği yanıt...