Ekonomi 'Kırmızı Basında En İyiler Ödülleri' sahiplerini buldu

'Kırmızı Basında En İyiler Ödülleri' sahiplerini buldu

Paylaş
'Kırmızı Basında En İyiler Ödülleri' sahiplerini buldu

'Kırmızı Basında En İyiler Reklam Ödülleri' önceki gece sahiplerini buldu

Basın reklamlarında yaratıcılığın artırılmasını özendirmek, reklam ajanslarının, çalışanlarının ve reklam verenlerin başarılarını belgeleyip, ödüllendirmek amacıyla 2003’ten bu yana düzenlenen ‘Kırmızı Basında En İyiler Reklam Ödülleri’ önceki gece törenle sahiplerini buldu. İstanbul Hilton Convention Center’da düzenlenen ve sunuculuğunu Issız Adam filminin başrol oyuncusu Cemal Hünal’ın yaptığı törende, yarışmaya bu yıl büyük ödül Kıpkırmızı da dahil olmak üzere 39 kategoride 74 ajanstan 750 başvurunun yapıldığı belirtildi.

Haberin Devamı

KIPKIRMIZI DDB&Co'NUN

Tüm birinciler arasından seçilen ‘Kıpkırmızı’ birincilik ödülüne DDB&Co’nun ikinci el mobilya reklamı ile layık görüldüğü törende, ‘Basında En İyi Banka Bankacılık Hizmeti’ ile Sigorta Diğer Finans Hizmetleri’ reklamı kategorilerinde Medina Turgul DDB ödüle layık görüldü. ‘Basında En İyi Perakende Reklamı’ kategorisinde DDB&Co, ‘Basında En İyi Bilgi Teknolojisi, İletişim Ürünü ve Hizmetleri Reklamı’ kategorisinde Manajans Thompson ödül aldı.

GENÇ KIRMIZI ÖĞRENCİYE

Törende ‘Hürriyet Özel Ödülü’nü kazanan Aksel Boyacıgil ve Hakan Ergun ödüllerini, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan’ın elinden aldı. Aydın Doğan, Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü’nden Ayça Girgin ve Ece Özmen’e de ‘Genç Kırmızı Ödülü’ verdi. Gecede konuşan Kırmızı Jüri Başkanı Engin Kafadar, “Mazeret dinlemeden, yılmadan, yılın 365 günü en iyisi için çalışan reklam dünyasının tüm çalışanları, alkışlar onlar için” dedi.

Haberin Devamı

ÜNİVERSİTELİLERLE BULUŞTU

Kırmızı Basında En İyiler Reklam Ödülleri’nde ödül kazanan projelerin, Türkiye’nin dört bir yanındaki üniversitelerde güzel sanatlar ve iletişim fakülteleri öğrencileriyle buluştuğu bildirildi. Ödül törenine, Hürriyet Gazetesi ve Matbaacılık AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu, Hürriyet Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök ile sanatçı Sertab Erener’in de aralarında bulunduğu medya, iş, sanat ve reklam dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Ödül töreninin ardından şarkıcı ve söz yazarı Nil Karaibrahimgil, şarkılarıyla katılımcılara coşkulu anlar yaşattı.