Coşkun Türk Kırmızı gören boğa...
HABERİ PAYLAŞ

Kırmızı gören boğa...

Fenerbahçeliler için Galatasaray maçlarının ne kadar önemli olduğu dün gece bir kez daha ortaya çıktı. Bırakın Almanya’yı bu iki takım kumda bile oynasa rekabet en üst seviyede oluyor. İki takım arasında futbol kalitesi düşük, temposuz ve pozisyonu az maçlar çok oynanmıştır ancak rekabet hep üst seviyededir. Fenerbahçe, nerede ne şartta olursa olsun Galatasaray karşısına kırmızı görmüş boğa gibi çıkıyor. Dün 75 dakika 10 kişi oynamasına rağmen maçı kazanan son yıllarda çoğunlukla olduğu gibi yine Fenerbahçe’ydi.

Haberin Devamı

Fener kazandı ancak uzun süre 10 kişi oynaması nedeniyle özellikle ikinci yarının büyük bir kısmında atak dahi yapamadı. Galatasaray ise görünürde baskı kurdu ancak net pozisyonlar bulamadı. İki takımın dünkü oyunlarını lig için ölçü alamayız. Çünkü iki takımda da ideal kadroya girecek en az 5 futbolcu yoktu. Bu nedenle yeni sezonda Fener şöyle olacak, Galatasaray böyle olacak demek kehanete girer.

Aldığı kilolar Andre Santos’u hormonlu bir biçime sokmuş. Ancak attığı nefis gol öncesi Ali Turan’ı deyim yerindeyse bahçeye göndermesi çok şıktı. Dostluk Kupası’nda Alman hakem Thorsten Kinhöfer’in saçma sapan kartlar ve abuk subuk kararlar verip ‘dummkompf’luk yapmasına ise hiç gerek yoktu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder