Samet Aybaba Kırmızı kart direnci kırdı
HABERİ PAYLAŞ

Kırmızı kart direnci kırdı

Haberin Devamı

Galatasaray savunma yönü az, hücum özelliği iyi olan iki aynı tip orta saha oyuncusu ve önlerinde de çift santrfor Elmander ve Baros’la sahaya çıktı. Orta sahasının kalabalık oluşu ve direnciyle ligimizin ön plana çıkan takımı olan İstanbul Belediye, kırmızı karta kadar oyunun kontrolünü elinde tuttu.

Orta sahada 1 kişi fazla olmanın avantajını kullanarak ilk yarıda da birçok gol pozisyonuna girdi. 1-1’den sonra maçı koparacak pozisyonlar buldular. Webo’nun gördüğü kırmızı kart oyunun dengesini tamamen bozdu. İkinci yarıya Galatasaray son derece istekli ve arzulu başladı.
[[HAFTAYA]]

Rakibini kendi alanına hapseden Galatasaray’ın istediği skoru elde etmesi kolay oldu. Sahanın en kötüsü Baros’u oyundan çıkarmayan, onun golcü kimliğine inanan, güvenen teknik direktör Fatih Terim’e bravo. Baros da attığı golle hocasını mahcup etmedi.

Engin Baytar çok özellikli ve yetenekli bir oyuncu. Çok iyi yaptığı driplingleri, çabuk pasla bitirebilse takımına inanılmaz katkısı olurdu. Emre Çolak sahanın en iyi futbolcusuydu. Sadece 2 gol attığı için değil.

Oyunun temposunu yükseltti ve çok istekliydi.. Hakem kararları bence çok tartışılır. Engin’in dizine vuran Doka’nın yaptığı hareket kırmızı kartlıktı. Sarı kartla geçiştirdi. Webo’yu oyundan atması ise bence ağır karardı. Galatasaray taraftarı da stadı doldurarak takımlarına daha fazla sahip çıkmalı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder