Spor Kırmızı Şeytanlar zirveyi bırakmadı

Kırmızı Şeytanlar zirveyi bırakmadı

Paylaş
Kırmızı Şeytanlar zirveyi bırakmadı

İngiltere Premier League'in 20. haftasında lider Manchester United, deplasmanda Birmingham City ile 1-1 berabere kalmasına karşın liderliği bırakmadı

Karşılaşmanın 58. dakikasında Bulgar golcüsü Berbatov ile öne geçen Manchester United, 90. dakikada Bowyer’in golüne engel olamayınca sahadan bir puanla ayrıldı.

Maç eksiği bulunan "Kırmızı Şeytanlar", bu beraberliğin ardından puanını 38’e çıkarırken, averajla liderliğini sürdürdü.

CHELSEA 6 MAÇ SONRA KAZANDI

Üst üste yaşadığı puan kayıplarına son vermek isteyen Chelsea, sahasında ağırladığı Bolton Wanderers’ı 61. dakikada Malouda’nın attığı golle 1-0 yenmeyi başardı. 6 hafta sonra 3 puan alan Londra ekibi, puanını 34 yaptı.

BALOTELLI'DEN ÜÇLEME

Manchester City, sahasında Aston Villa’yı 4 golle geçerek zirve yarışını sürdürdü. 46 bin futbolseverin izlediği maçta ev sahibi takımın gollerini 8, 27 ve 55. dakikalarda Balotelli ile 13. dakikada Lescott attı.

ARSENAL PUAN KAYBETTİ

Pazartesi günü sahasında Chelsea’yi 3-1 yenen Arsenal, deplasmanda Wigan Athletic ile 2-2 berabere kalarak puanları paylaştı. Evsahibi takımın gollerini Watson ve Squillaci (kendi kalesine), Arsenal’ın gollerini ise Arshavin ve Bendtner kaydetti.

Wigan Athletic’te N’Zogbia 78. dakikada kırmızı kart gördü. Milli futbolcu Tuncay Şanlı’nın takımı Stoke City, sahasında Fulham’a 2-0 yenildi. Londra ekibine galibiyeti getiren golleri 4 ve 11. dakikalarda Baird attı.

Tuncay Şanlı, 69. dakikada Etherington’un yerine oyuna girdi.

DİĞER SONUÇLAR

Liverpool-Wolverhampton Wanderers: 0-1
Sunderland-Blackpool: 0-2
Tottenham Hotspur-Newcastle United: 2-0
West Bromwich Albion-Blackburn Rovers: 1-3
West Ham United-Everton: 1-1

BERBATOV YARIŞTA ÖNDE

Gol krallığı yarışında Manchester Unitedlı Dimitar Berbatov, 14 golle ilk sırada yer alıyor. Bu futbolcuyu 12 golle Carlos Tevez (Manchester City), 11 golle Andy Carroll (Newcastle United) ve 9 golle Johan Elmander (Bolton Wanderers) ile Tim Cahill (Everton) izliyor.

21. HAFTA MAÇLARI

West Bromwich Albion-Manchester United
Liverpool-Bolton Wanderers
Manchester City-Blackpool
Stoke City-Everton
Sunderland-Blackburn Rovers
Tottenham Hotspur-Fulham
West Ham United-Wolverhampton Wanderers
Birmingham City-Arsenal
Chelsea-Aston Villa
Wigan Athletic-Newcastle United.

Haberin Devamı