Yaşam Kırmızının etkisi plaj modasına yön veriyor

Kırmızının etkisi plaj modasına yön veriyor

Paylaş
Kırmızının etkisi plaj modasına yön veriyor

2018 ilkbahar-yaz sezonuna özel hazırladığı plaj koleksiyonuyla Dagi, sahillerde ışıldamak isteyen cesur kadınlara hitap ediyor. Kırmızı mayo, mayokini ve pek çok ürünün yer aldığı koleksiyonda, kırmızı tül ve pareo seçenekleriyle detay dokunuşlar ve aksesuarlar ilgi çekiyor

Dagi, 2018 ilkbahar yaz plaj sezonuna özel hazırladığı koleksiyonu ile moda dünyası kırmızı renginin etkisini hissediyor. Dagi plaj koleksiyonunu, güneşten ve egzotik meyvelerden ilham alan renkler ve modellerle tasarlanan mayo, bikini, mayokini, tankini, high waist size, push up büstiyerli bikiniler, straplez mayolar ve daha pek çok ürünün yer aldığı ürünler oluşturuyor. Koleksiyon kalıpların dışında tül ve detay tasarımlarıyla da dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Kırmızının büyüsü ile kışkırtıcı bir yaz

Dagi; modayı takip eden ve sahillerde farklı görünmek isteyen kadınlara 2018 plaj koleksiyonu ile birçok alternatif sunuyorken, koleksiyonda en dikkat çekici parçaları kırmızının etkisindeki ürünler oluşturuyor. Dagi, kırmızının en canlı tonlarında tasarladığı mayo ve bikini modellerini detay dokunuşlarla yeniden yorumluyor. Kırmızı mayoların sırt, kalça ve göğüs bölgesinde bulunan ip detaylı modeller, cesur ve vücuduna güvenen fit kadınların beğenisine sunuluyor.

Sahillerde cazibesine güvenen iddialı kadınlar için kırmızı fırfır detaylı bikiniler ve kırmızı tüllü pareolar mayolara hareket katıyor. Dagi ’nin 2018 plaj koleksiyonunda; birbirinden farklı tasarımlarda bikiniler, mayolar, mayokiniler, tankiniler, push up büstiyerli bikiniler, high waist size modeller, straplez ürünler ve plaj aksesuarları yer alıyor. Vintage ve denizci stili trendlerinden de esinlenen Dagi, kırmızının en havai haliyle kadınların “love mark”ı olmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı