Ekonomi Kışın da hep sneaker

Kışın da hep sneaker

Paylaş
Kışın da hep sneaker

Moda dünyasının en sevdiği trend olan sneaker ayakkabılar; tasarımları, renkleri ve geniş kullanım alanıyla her mevsim sokak modasının gündeminden düşmüyor

Gündelik yaşamın vazgeçilmez bir parçası haline gelen sneakerlar, kışın da en cool tarzı yakalamanız için yardımınıza koşuyor. Dünyaca ünlü markaların klasik modellerinden son trendlere onlarca sneakerı bir arada bulabileceğiniz Sport in Street, sneaker seçiminde favori adresimiz olmaya devam ediyor.

Kışa uygun siyah, lacivert, gri gibi renklerin yanı sıra bu kış beyaz renkte ön plana çıkıyor. Dünyaca ünlü spor markalarının klasikleşen modelleri de her sezon olduğu gibi popülerliğini sürdürüyor.

Spor kıyafetlerin yanı sıra şık kombinleri de sneaker ayakkabılarla tamamlama modası ise bu sezon da en trend hareketler arasında yer alıyor. Nike, Adidas, Kinetix, Reebok, New Balance, Skechers, Lumberjack, Puma, Dockers by Gerli ve Hummel gibi kendi kategorisindeki lider markaların en yeni ve cazip fiyatlı sneaker modellerini daha yakından görebilmek için Sport in Street mağazalarını ve sportinstreet.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Haberin Devamı