Alışveriş - Moda Kışın sert havasına karşı cildinizi koruyun
Paylaş
Kışın sert havasına karşı cildinizi koruyun

Kış aylarının gelmesiyle birlikte soğuk havaların etkileri ciltte görülmeye başlıyor. Düşük nem oranı ve rüzgâr bir araya geldiğinde cildi kurutup zarar verirken bu etkilere karşı doğru ürünler kullanılması sorunu çözmeye yardımcı olabiliyor

Soğuk hava, düşük nem, rüzgâr gibi sert faktörler cildimizin nem kaybına uğramasına neden olarak kuruluk, çatlaklar ve bunların sonucunda kanama gibi problemlerin ortaya çıkmasına yol açıyor. Uzmanlar, duştan ve el, yüz yıkandıktan hemen sonra cilt hafif nemliyken uygulanan kremlerin daha iyi emileceğini, böylelikle daha sağlıklı bir görünüm kazanılabileceğini belirtiyor.

Sinoz Kozmetik laboratuvarlarında özel olarak geliştirilen Mavi Anemon Çiçeği Kremi, soğuk kış günlerinde nemlendirici bir anti-aging ürünü olarak ön plana çıkıyor. Ürün düzenli olarak kullanıldığında cildin tüm katmanlarına nüfus ederek içeriğindeki besleyici öğelerle hücre yenilenmesini harekete geçiriyor, böylece erken kırışıklıkları da önlemiş oluyor.

Kayısı ve anemondan gelen sağlık

İçeriğinde bulunan mavi anemon çiçeğinden elde edilen yağlar ve E vitamini sayesinde cilde nüfuz ederek cildinizin ihtiyacı olan bakımı yapar, kayısı çekirdeği yağı sayesinde ise sıkılaşmasını sağlayarak özellikle kuru cilt yapısına sahip olanları erken kırışıklıklardan korumuş olur.

Haberin Devamı