Magazin Kısmetse Olur 300. bölüm fragmanı 8 Aralık (Damatlar evinde ortalık karışıyor!)

Kısmetse Olur 300. bölüm fragmanı 8 Aralık (Damatlar evinde ortalık karışıyor!)

Paylaş
Kısmetse Olur 300. bölüm fragmanı 8 Aralık (Damatlar evinde ortalık karışıyor!)

Kısmetse Olur 300. bölüm fragmanı yayınlandı. Kısmetse Olur yeni bölümde Gökhan ile Adnan arasında büyük bir gerilim yaşanıyor

Her bölümü heyecanla beklenen

KISMETSE OLUR'DA DÜN NE OLDU? (7 ARALIK)


Dün yayınlanan bölümde önce eve yeni damat adayları girdi, ardından program sunucusu Seda Akgül, elemenin sinyalini veren açıklamalarda bulundu.

Akgül’ün “Sevdiğiniz bir damat adayı gidebilir.” Şeklindeki sözleri adaylar tarafından büyük bir şaşkınlıkla karşılanırken; sevilen programın takipçileri “Kısmetse Olura hangi damat adayı veda edecek?” sorusuna yanıt aradı.

Herkesin merak ettiği sorunun yanıtı muammasını koruyor. Programın dünkü bölümünde bir eleme olmadı ancak eve yeni bir damat adayı girdi.




Eve konuk olarak gelen 3 damat adayı kendini tanıttı, eve girecek ismi ise gelinlerin oyları belirledi. Gelin adayları, seçimini Gürkan'dan yana kullandı. Gürkan'ın gelişinin hangi damat adayının veda etmesine sebep olacağı henüz bilinmezken, yeni aday tüm gelin adaylarından geçer not almayı başardı.

YENİ DAMAT ADAYI GÜRKAN KİMDİR?


Gürkan’ın yaşı 25. Aydınlı yarışmacı fiziğiyle gelin adaylarını etkilemeyi başardı. Bir gece kulübünde işletmeci olarak çalışan Gürkan, dış görünüşünden dolayı herkesin kendisine önyargılı yaklaştığını ifade etti. 4 yıldır hayatına kimseyi almayan Gürkan’ın son ilişkisi de 2 yıl sürmüş. Babası ve annesi ayrı olan genç yarışmacı, bu nedenle annesine bakmak zorunda olduğunu da açıklıkla ifade etti. İş seçme lüksünün olmadığı belirten Gürkan’ın burcu Akrep.



Kısmetse Olur'a ilişki uzmanı geldi, ortalık karıştı