Magazin Kısmetse Olur 31 Aralık yılbaşı özel programı | Yeni bölümde Seda Akgül şaşırttı

Kısmetse Olur 31 Aralık yılbaşı özel programı | Yeni bölümde Seda Akgül şaşırttı

Paylaş
Kısmetse Olur 31 Aralık yılbaşı özel programı | Yeni bölümde Seda Akgül şaşırttı

Kısmetse Olur 31 Aralık’ta yeni bölümü ile Kanal D ekranlarında yayınlanırken haftanın finali öncesi yarışmacılar oldukça eğlendi. Son bölümde yapılan yılbaşı özel programında yarışmacıların yanı sıra Seda Akgül de oryantal dansı ile büyük alkış topladı. Yeni yıl için geri sayım yapan yarışmacılar 2017 heyecanını birlikte yaşadı

Kısmetse Olur’un 31 Aralık’ta Kanal D ekranlarında yayınlanan son bölümü ile oldukça neşeli dakikalar yaşandı. 2017 yılına sayılı saatler kala yeni yıl heyecanı yaşayan ev halkı birlikte dans etti. Yarışmacıların dans ettiğini gören Seda Akgül kendisini tutamayarak oryantal yeteneğini sergiledi.

SEDA AKGÜL’E BÜYÜK ALKIŞ


Kısmetse Olur programının sunucusu Seda Akgül’ün yarışmacılarla birlikte oryantal performansını sergilemesinin ardından damat adayları büyük bir şaşkınlık yaşadı. Gizli yeteneğini ortaya çıkaran Seda Akgül’ün şaşırtan dans performansının ardından damat adayları “Bak, bak hareketlere bak” yorumunda bulundu.

GÖKHAN SARA: RABİA DANS EDİYOR ARKANIZI DÖNÜN


Posta


Yarışmacıların yılbaşı özel programında dans ederek eğlendiği esnada Rabia’nın oryantal performansı damat adaylarının evine yansıtıldı. O esnada Rabia’nın dans ettiğini gören Gökhan Sara ise damat adaylarına “Dönün arkanızı abi” diyerek gelin adayını kıskandığını belli etti.

Posta




Kısmetse Olur'un 316. bölümünde duygu dolu anlar!