Magazin Kısmetse Olur 361. bölüm fragmanında Gözde'nin ailesi hakkında şok iddia!

Kısmetse Olur 361. bölüm fragmanında Gözde'nin ailesi hakkında şok iddia!

Paylaş
Kısmetse Olur 361. bölüm fragmanında Gözde'nin ailesi hakkında şok iddia!

Kısmetse Olur 17 Şubat Cumayani bugün yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında, Gözde ve Ünal arasındaki gerginliğin asıl nedeni Gözde'nin ailesi mi iddiası ortalığı karıştırdı! İkili arasındaki sorunlar ne zaman çözülecek? İşte detaylar...

Kısmetse Olur 361. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Kısmetse Olur son bölümün hemen ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanında, Ünal ve Gözde ilişkisindeki sorunların asıl kaynağı aile mi? Yoksa Gözde'nin ailesi Ünal'ı istemiyor mu?

Kısmetse Olur'un yeni çifti

Öte yandan Gökhan, Sibel'i şaşırtacak bir sürpriz yapıyor! Gökhan'ın görünce sevinç çığlıkları atan gelin adayı Sibel, nasıl bir sürprizle karşılaştı?


TUĞÇE VE AKIN ARASINDA BÜYÜK KAVGA!


Tuğçe ve Akın arasında soğuk rüzgarlar esmeye devam ediyor! Tuğçe Yılmaz'ın Akın'ın babasıyla görüşmesinin ardından bir çok problem teker teker ortaya çıkmaya başlamıştı. Özellikle Tuğçe'nin, Akın'ın babasının yanında oturuş şekli büyük eleştirilere neden olmuştu. Bunun üzerine tartışan çiftten, Tuğçe Yılmaz Akın'ın sözleriyle gözyaşlarına boğuldu. Akın'a kendini ifade edemeyen Tuğçe, ağladığı halde ondan ilgi göremeyince isyan etti!

Haberin Devamı