Magazin Kısmetse Olur'da kim diskalifiye oldu?

Kısmetse Olur'da kim diskalifiye oldu?

Paylaş
Kısmetse Olur'da kim diskalifiye oldu?

Kanal D'nin merakla takip edilen yarışması Kısmetse Olur'da dün evdeki herkesi şaşkına uğratan bir diskalifiye yaşandı. Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun cevabını arayan takipçiler, yarışmadan bir kişinin elenmesine anlam verememişti. Fakat sebebi ertesi gün ortaya çıktı

Kısmetse Olur programında bugün şoke eden bir gelişme yaşandı. Damatlar evinden bir kişi verilen kararla diskalifiye edildi.

Kanal D ekranlarının fenomen yarışması haline gelen Kısmetse Olur'da ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Haftanın finalinde yaşanan elemede bir kişinin elenmesi akıllarda soru işareti bırakmıştı. Bugün yaşanan gelişmeyle Kısmetse Olur evinde yaşanan olaylara açıklık getirildi. Peki, Kısmetse Olur'da kim elendi? İşte detaylar.

Kanal D ekranlarının fenomen yarışması haline gelen Kısmetse Olur 238. bölüm fragmanını yayınladı. İlgiyle izlenen yarışmada yaşanan gelişmeler damatlar ve gelinler evinde şok etkisi yarattı. Gamze ile flört eden damat adayı Tolga Kulakçı, gece kulubündeki sarmaş dolaş görüntüleri sebebiyle Kısmetse Olur evinden diskalifiye edildi. Programın başladığı günden itibaren böyle bir şeyin ilk defa yaşanıyor olması herkesi hayrete düşürdü.

Kanal D'nin heyecan dolu yarışması Kısmetse Olur'da dün akşam kim elendi belli oldu. Haftanın finali ile ekrana gelen Kısmetse Olur'da elenen isim Deniz Bozkurt oldu. 10 bin TL'lik ödülü alan isim ise Adnan oldu.

Kısmetse Olur yarışmasının bugün yayınlanan bölümünde izleyenleri şaşırtan bir gelişme yaşandı. Programın fragmanında da ortaya çıkan olay diskalifiye ile sonuçlandı. Kısmetse Olur yarışmasında damat adaylarından Tolga Kulakçı'nın bir gece kulubünde yanında iki güzelle sarmaş dolaş halleri fotoğraflarla ortaya çıkınca Kısmetse Olur evinden diskalifiye oldu.



TOLGA KULAKÇI KİMDİR?

1992 doğumlu olan Tolga Kulakçı 24 yaşında. İstanbul’da dünyaya gelen Tolga Kulakçı, mankenlik yapıyordu. Kısmetse Olur ile kısa yoldan şöhret olmaya çalışan Tolga Kulakçı 3 haftası geride kalan yarışmada her hafta ihtarlık bir kavgada rol aldı. İç çamaşırı defilelerinde boy gösteren Tolga Kulakçı, Gamze ile flört ediyordu.

GEÇEN HAFTA KİM ELENMİŞTİ?

18 Eylül 2016 Kısmetse Olur Haftanın Birincileri: SEMİH ve RABİA

18 Eylül 2016 Kısmetse Olur Dokunulmazlık Alanlar: ONUR ve HAZAL

18 Eylül 2016 Kısmetse Olur Elenen Yarışmacılar: CEYHUN ve MERVE

18 Eylül 2016 Kısmetse Olurda Yemeğe Gidenler: SEMİH ve HAZAL

Kısmetse Olur Yeni Yarışmacılar: SUAT ve LEYLA

Haberin Devamı