Magazin Kısmetse Olur'da kim elendi? Gökhan Sara geri mi döndü?

Kısmetse Olur'da kim elendi? Gökhan Sara geri mi döndü?

Paylaş
Kısmetse Olur'da kim elendi? Gökhan Sara geri mi döndü?

Kısmetse Olur eleme gecesinde yaşananların etkisi haftanın ilk bölümünde sürerken evde büyük bir sürpriz yaşandı. Eski damat adaylarından Gökhan Sara'nın Sibel'e sürpriz yapması, gelin adayını sevindirirken evdeki bazı yüzlerin de asılmasına neden oldu. Peki, Gökhan Sara Kısmetse Olur'a geri mi döndü? Kısmetse Olur'a veda eden isim ve sürpriz gelişmenin detayları!

Kanal D'nin sevilen evlilik programı Kısmetse Olur'un pazar günü yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Eleme gecesine Sibel Akbulut ve diğer damat adaylarının tartışmaları damga vurdu.

Kısmetse Olur'da kim elendi? sorusunun yanıt bulduğu bölümün etkisi sürerken bugünkü bölüm şaşkınlık yarattı.


GÖKHAN SARA SİBEL İÇİN GERİ Mİ DÖNDÜ?


Haftanın ilk bölümüne damga vuran isimler Gökhan Sara ve Sibel Akbulut damga vurdu. Geçtiğimiz haftalarda evden diskalifiye edilen Gökhan Sara, sürpriz bir şekilde eve giriş yaparak şaşırtıcı bir açıklamada bulundu. Ekran başındakiler, "Gökhan Sara eve mi dönecek?" sorusuna yanıt ararken damat adayının "Sibel'i evden almaya geldiğini" söylemesi kafaları karıştırdı. Programın formatı gereği böyle bir şeyin olmayacağını düşünen ekran başındakiler kısa sürede olayın aslını öğrendi. Haftalar önce evden sürpriz bir şekilde diskalifiye edilen Gökhan Sara, programın aşkı fazlasıyla desteklediğini ifade ederek Kısmetse Olur'a döndüğünü açıkladı. Bu yeni gelişmenin evdeki dengeleri nasıl değiştireceği ilerleyen günlerde belli olacak.





Kısmetse Olur haftanın finali bölümünde Sibel Akbulut’un sürekli Gökhan Sara’nın ismini geçirmesi diğer adayların tepkisine neden oldu. Ünal ve Sibel arasında sesler yükseldi. Öte yandan geçtiğimiz hafta eve dahil olan ve ilk günden iddiasını ortaya koyan Merve, yeni bir ilişkinin sinyalini verdi. Adnan’ın gelin adayı Sibel’e sert çıkışı ise hem ekran başındakileri hem de gelin adayını şaşırttı. Tüm bu yaşananların ardından oylamaya giden damat adayları en çok Sibel ismini verdi. Böylece eleme potasına giren isimler erkekler evinden Arca, kızlar evinden ise Sibel oldu. Aycan oy çokluğunu elinde bulundurunca gelinler evini korumaya aldı. Arca dün gecenin elenen ismi oldu.


SİBEL AKBULUT KİMDİR?


Programa ilk geldiği gün kendisini tanıtırken başından bir söz geçtiğini açıklayan Sibel Akbulut, 1991 yılında doğdu. Aslen Amasyalı olan ancak Beylerbeyi’nde yaşayan gelin adayı, anaokulu öğretmenliği okudu. Bir ajansta yönetici asistanlığı yapan Sibel Akbulut, aradığı damat adayındaki özellikleri maço ve ağır olarak nitelendirdi.


Kısmetse Olur eleme gecesinde kim elendi? (15 Ocak 2017 haftanın finali)

Haberin Devamı