Magazin Kısmetse Olur'da kim elendi?

Kısmetse Olur'da kim elendi?

Paylaş
Kısmetse Olur'da kim elendi?

Kısmetse Olur haftanın finali 22 Nisan Cumartesi akşam saatlerinde takipçilerinin karşısına çıktı. Eleme adaylarının stresli bekleyiş içerisinde olduğu gecede beklenen sonuç Seda Akgül tarafından açıklandı. Peki, Kısmetse Olur'da son bölümde neler yaşandı ve Seda Akgül'ün açıkladığı sonuç neydi?

Kısmetse Olur'da Adnan'ın eski dostlarıyla olan soğukluğu hafta boyunca gündeme gelmişti. Finalde de bu devam etti.

Melis, Adnan'ın artık evde başka hedefleri olduğunu ve program dışında çok vefasız olduğunu söyledi. Eski dostlarından hiçbiri ile görüşmediğini ifade etti. Bu iddilar karşısında ise Adnan, onlarla görüşmemesinin sebepleri olduğunu söyleyerek iddiaları reddetti.

Ardından Adnan'ın bu değişiminde Didem'in de etkisinin olduğu konuşulmaya başlandı. Didem, bu konuşmalar karşısında durumu açıklığa kavuşturmak istedi. Adnan'ın hayatında değişen hiçbir şey olmadığını sadece artık düzenli bir ilişkisi olduğunu söyledi. Arkadaşlarının ise bu durumu kabul edemedikleri için bu kadar tepki verdiklerini belirtti.


HAFTANIN BİRİNCİLERİ ONUR VE AYCAN


Haftanın birincisi Aycan ve Onur oldu.


AKIN MI PINAR MI ELENDİ?


Kısmetse Olur'da Farima'ya olan ilgisini açıklayan Akın'ın elenme ihtimali Farima'yı üzdü. Farima ne olursa olsun onu tanımak istediğini söyledi.

Pınar ise evde adayı olmadığı için yazıldığını ve giderse de bu yüzden üzülmeyeceğini söyledi.

Ancak Kısmetse Olur'da eleme olmadı ve böylece Akın da Pınar da evden ayrılmadı.



KISMETSE OLUR’DA GEÇEN HAFTA KİM GİTTİ?


Geçen hafta Kısmetse Olur'da Yağmur ve Kemal evden giden isimler oldu.

Haberin Devamı