Magazin Kısmetse Olur'da olay itiraf: Eski sevgilimi özlüyorum!

Kısmetse Olur'da olay itiraf: Eski sevgilimi özlüyorum!

Paylaş
Kısmetse Olur'da olay itiraf: Eski sevgilimi özlüyorum!

Kısmetse Olur 27 Mart Pazartesi yani bugün yayınlanan bölümünde, Rabia ve İlkay ilişkisi sona erdi. Rabia, İlkay'da istediğini bulamadığını ve eski sevgilisini özlediğini itiraf etti. Peki Rabia'nın özlediği eski sevgilisi kim?

Kısmetse Olur'da Rabia'nın itirafı ortalığı karıştırdı!


RABİA: İLKAY PASİF BİR KARAKTER


İlkay'la ayrılık eşiğine gelen Rabia, onun birinci olmasını kendi sağladığını ve İlkay'ın aslında pasif bir karakter olduğunu söyledi.

İlkay gibi biriyle daha önce hiç ilişki yaşamadığını belirterek, onda aradığını bulamadığını söyledi.

İlkay'ın Rabia'yı koruyup, yanında olmamasından dolayı onu istemediğini de sözlerine ekledi.




RABİA GÖKHAN SARA'YI ÖZLÜYOR


Rabia, hayatında esk sevgilisi Gökhan karakterinde bir adam istediğini ve onu özlediğini itiraf etti. Rabia'nın özlediği Gökhan Sara ise Kısmetse Olur evinden diskalifiye edilmişti.



Ayrıca Gökhan yine Kısmetse Olur evinden Sibel Akbulut ile dışarıda düzeyli bir ilişki yaşıyor. Sibel ve Gökhan çiftinin sosyal medyada çok fazla seveni ve destekleyicisi de mevcut.



Gökhan Sara ve sevgilisi Sibel Akbulut

RABİA VE GÖKHAN NEDEN AYRILMIŞTI?


Kısmetse Olur'da inişli çıkışlı bir ilişkileri olan Rabia ve Gökhan olaylı bir şekilde ayrılmışlardı. Rabia'nın bir erkekle dışarda vakit geçirdiği fotoğraflar Kısmetse Olur evinin gündemine bomba gibi düşmüştü. Rabia görüntüler hakkında yeterli açıklamayı yapamamış ve Gökhan'ı ikna edememişti. Belli bir süre sonra buzları eritcek gibi olsalar da ikili ilişkilerini kurtarmayı beceremedi ve Rabia daha sonra evden elenerek ayrıldı.





Kısmetse Olur'da bir ilk: Onu elemeyin beni eleyin!

Haberin Devamı