Magazin Kısmetse Olur'da sular durulmuyor! Tuğçe Ergişi'ye büyük şok!

Kısmetse Olur'da sular durulmuyor! Tuğçe Ergişi'ye büyük şok!

Paylaş
Kısmetse Olur'da sular durulmuyor! Tuğçe Ergişi'ye büyük şok!

Kısmetse Olur'da pazar akşamı iki adayın birden elenmesi evde bir şok dalgası yaratmıştı. İki adayın elenmesinin ardından eve iki aday daha gelecekti. Bakın o adaylardan biri kimn çıktı? İşte detaylar...

Pazar akşamı yaşanan eleme gecesinin ardından


Tuğçe Ergişi: O benim tek aşkımdı!


Gelinler evinde gözyaşlarına boğulan Tuğçe ise, Kemal'in damatlar evine gidişiyle olan biteni anlatmaya başladı. Kemal hakkında ise şunları söyledi : "Kemal benim en büyük aşkımdı. Ondan severek ayrıldım. Ben kiminle evlenirsem evleneyim hiç farketmez aklım yine onda olacak" dedi...


Tuğçe Ergişi'nin eski sevgilisi olan Kemal kimdir?


Posta

Kısmetse Olur evine yeni gelen Kemal oyunculuk yapıyor. Anne ve babası boşanmış olan Kemal, İstanbul'da yalnız yaşıyor. 28 yaşında olan Kemal, Beşiktaş'ta bir waffle dükkanı da işletiyor. Tuğçe Ergişi ile Kemal'in ilişkisi 2007 ve 2008 senelerinde yaşanmış. Tuğçe Ergişi ile 2 yılı aşkın bir süre birlikte olan Kemal, ayrılık sebeplerine ilişkin bir şey söylemedi.


Eve yeni gelen yeni gelin adayı Tuğçe Yılmaz kimdir?


Posta

Kısmetse Olur evine Kemal ile birlikte yeni bir gelin adayı daha katıldı. Onun ismi de Tuğçe... Kısmetse Olur'un yeni Tuğçe'si spikerlik yapan bir isim. Aynı zamanda plates eğitmeni olan Tuğçe güzelliği ile damat adaylarının ilgi odağı oldu. İzmirli olan Tuğçe 28 yaşında. Aklında bir damat adayı olan Tuğçe isim vermedi, sadece talip olduğu kişinin boşta olduğunu söyledi.


Kısmetse Olur 7 Şubat Salı bölüm fragmanı....


Kısmetse Olur'da geçtiğimiz haftadan bu yana dargın olan ve aralarında büyük tartışmalar çıkan çift Adnan ve Didem aşkında beklenmedik gelişmeler üst üste yaşanmaya devam ediyor. Adnan, Didem'le konuşmak için gelinler evine geliyor ve onunla yaptığı ayrılık konuşması üzerine alyansını iade ediyor. Adnan'ın alyansı çıkartıp Didem'e vermesiyle olay bir anda boyut değiştiriyor. Didem, hıçkırıklara boğuluyor. Evin her köşesinde Adnan'la bir anısı olduğunu ve eğer ayrılırlarsa bu evde kalmak istemediğini söyleyen Didem'e diğer gelin adayları destek oluyor!


Onur'a aileden veto!


Öte yandan Aycan'ın annesi Kısmetse Olur'a konuk oluyor. Onur ve Aycan ilişkisi hakkında yorumları merak edilen Nurcan Hanım, bu ilişkiiy desteklemediğini söyleyince olanlar oluyor. Onur'un ani çıkışları ve yükselmeleri nedeniyle izlerken çok üzüldüğünü belirten Aycan'ın annesi, bu tutumundan vazgeçecek mi? Onur, bu izlenimi sonlandırmak için nasıl hamle yapacak?

Tankut ve Onur Kavgası


Evde hemen hemen bütün ilişkiler sekteye uğrarken, önceki gün Tuğçe'yle yolları ayrılan Tankut ise öfkesini Onur'dan çıkarıyor. Damatlar evinde çiftlerin adının yazılı olduğu tahtada bir tek Onur ve Aycan çiftinin kalması üzerine, Tankut'tan şaşırtan bir yorum geliyor. Tankut, evdeki ilişkilerin bitmesi ve kendi ilişkisinin öne çıkması amacıyla Onur'un bu duruma sevindiğini iddia ediyor. Bunun üzerine Onur ve Tankut arasında büyük bir kavga çıkıyor!