Magazin Kısmetse Olur tarihinde bir ilk! Gözyaşları sel oluyor!

Kısmetse Olur tarihinde bir ilk! Gözyaşları sel oluyor!

Paylaş
Kısmetse Olur tarihinde bir ilk! Gözyaşları sel oluyor!

Kısmetse Olur yeni bölümde evde bir ilk yaşanıyor. Tankut bir anda evi terk ediyor. Gelen haberin ardından tüm adaylar gözyaşlarına boğuluyor. Öte yandan Aycan ve Onur çiftinin de gözyaşları sel oluyor

Kanal D’nin her bölümü heyecan yaratan Kısmetse Olur'un haftanın finali fragmanı yayınlandı. Kısmetse Olur yeni bölümde Onur ile Aycan arasında duygusal anlar yaşanıyor.


ONUR VE AYCAN CEPHESİNDE SESLER YÜKSELİYOR


Onur ve Aycan cephesinde sesler yükseliyor ve ikili arasında sürpriz bir gelişme yaşanıyor! Onur ve Aycan aşkı yeniden başlıyor!

Kısmetse Olur'da şoke eden gelişmeler üst üste yaşanıyor! Onur ve Aycan arasındaki hesaplaşma mutlulukla sonuçlanıyor. Herkesi duygulandıran iki sevgilinin konuşması Onur ve Aycan aşkını yeniden alevlendiriyor.


KISMETSE OLUR'DA BİR İLK DAHA YAŞANIYOR!


Öte yandan Kısmetse Olur'da bir ilk daha yaşanıyor. Tankut bir anda evi terkediyor. Bunun üzerine herkesi gözyaşlarına boğan bir haber geliyor. Seda Akgül bu durumu şu sözlerle açıklıyor, "Bu koca yürekli adam şuanda dışarıda ne yapıyor? Kısmetse Olur tarihinde bir ilk! Olmadı! Olamazdı..."diyor ve ardından herkes gözyaşlarına boğuluyor!

Peki Kısmetse Olur'da yaşanan bu olay ne?

İşte haftanın finalinin fragmanı...



Haberin Devamı