Kültür - Sanat Kitabını yürürken satıyor
Paylaş
Kitabını yürürken satıyor

İkinci kitabı “Kalp Ritmimden Notalar”ı insanların ruhuna gıda olsun diye yazan Nurdan Karacabey, kitabını raflarda bırakmıyor. Birebir okuyucuyla tanışıp elden satıyor

Aforizma içerikli ilk kitabı "Gökkuşağı" ile 2013'te edebiyat dünyasına adım atan halkla ilişkiler uzmanı Nurdan Karacabey, "Kalp Ritmimden Notalar" adlı kitabıyla ikinci kez okuyucularının karşısına çıktı.

Hazırlık aşaması 2 yıl süren kitabın 450 sayfa olduğunu belirten Karacabey, "Bu kitap, diğerleri gibi mağazalarda ve kitapçılarda satılmıyor. Elden satış yöntemiyle ve sosyal paylaşım siteleri üzerinden okuyucuya ulaştırıyorum" dedi.


GERİ ÇEVİRMEDİLER


Yeni Asır'dan Ercan Akgün'ün haberine göre yürümeyi çok sevdiğini belirten Nurdan Karacabey, "Ben gün içerisinde çok fazla yürüyen biriyim. Evden çıkarken kitaplardan birkaç tane yanıma alıyorum, insanlara bakıp incelerken kitap okuyabilecek kişileri gözüme kestiriyorum. Yanlarına gidiyorum ve kitabımdan bahsedip o kişilere satıyorum. Sağ olsunlar, beni hiç geri çevirmediler. Bu da beni daha çok yazmaya teşvik ediyor" diye konuştu.

Haberin Devamı