Magazin Kıvanç Tatlıtuğ: Romee Strijd ile profesyonel çalıştık

Kıvanç Tatlıtuğ: Romee Strijd ile profesyonel çalıştık

Paylaş
Kıvanç Tatlıtuğ: Romee Strijd ile profesyonel çalıştık

Kıvanç Tatlıtuğ'un 8 yıldır reklam yüzü olduğu Mavi'nin lansmanı dün Four Seasons Istanbul at the Bosphorus'ta yapıldı. Kıvanç Tatlıtuğ lansmanda samimi açıklamalarda bulundu

Sekiz senedir Mavi'nin reklam yüzü olan Kıvanç Tatlıtuğ, markanın 2018 İlkbahar - Yaz koleksiyonu için tekrar objektiflerin karşısına geçti. Kıvanç Tatlıtuğ’un bu seneki partneri ise 2015 yılında Victoria's Secret melekleri arasına katılan Romee Strijd.


'SONUÇTAN MEMNUNUM'


Dün gerçekleştirilen lansmanda Kıvanç Tatlıtuğ'a, reklam filminde partneri olan "Romee Strijd ile çalışmak nasıldı?" diye soruldu. Kıvanç Tatlıtuğ da "Son derece profesyoneldi. Sonuçtan memnunum" şeklinde cevap verince salon kahkahalara boğuldu. Bunun üzerine Kıvanç Tatlıtuğ "Burdan magazin mi çıkarmaya çalışıyorsunuz acaba?" şeklinde cevap verdi.


'RESMEN DUBLÖR KULLANMIŞIM YA BU BEN MİYİM?'


Öte yandan Kıvanç Tatlıtuğ sekiz yıldır aynı firmanın reklam yüzü. Bu nedenle lansmanda Kıvanç Tatlıtuğ'un 8 yıl içinde çekilmiş bütün reklam filmleri gösterildi.



8 yıl içinde geçirdiği değişime şaşıran Kıvanç Tatlıtuğ, "Resmen dublör kullanmışım ya bu ben miyim? Ama zamanın beni olumlu etkilediğini düşünüyorum. Şu anki halimi çok beğeniyorum. Yaş aldıkça değişiyorum. Ama bundan bir şikayetim yok" dedi.


*Kıvanç Tatlıtuğ'un bahsettiği, oyuncunun değişimini gözler önüne seren fotoğraf...



Kıvanç Tatlıtuğ’un seksi partneri Romee Strijd oldu


Kıvanç Tatlıtuğ Organize İşler’de oynayacak


Kıvanç Tatlıtuğ yasağı deldi!

Haberin Devamı