Magazin Kıvanç'ın mavi yolculuğu

Kıvanç'ın mavi yolculuğu

Paylaş
Kıvanç'ın mavi yolculuğu

Brezilyalı model Guisela Rhein, Kıvanç Tatlıtuğ eşliğinde 'seyahat'e çıktı...

Mavi’nin son reklam kampanyasının yıldızları Sedef Adası’nda Elle dergisinin temmuz kapağı için Tamer Yılmaz’ın objektifine poz verdi

Haberin Devamı

TATLITUĞ: “OLAĞANÜSTÜ SIRADAN BiR iNSANIM”

Herkesin sizi tanıması nasıl bir duygu? Buna alıştınız mı yoksa hâlâ garipsiyor musunuz?

Garipsemiyorum, senelerdir süregelen bir şey. Artık alışkanlık oldu.

Sizinle çalışmış veya tanışmış olan herkes, çok mütevazı olduğunuzu söylüyor...

Sağ olsunlar. Teşekkür ediyorum. Bu herhalde insan olmakla, maddi şeylere önem verip vermemekle alakalı bir şey. Benim içim hayatımda öncelikleri olan şeyler var: İnsanları sevmek, hayatı sevmek, insanlara saygı duymak, anlamaya çalışmak, kimseyi kırmamaya özen göstermek...

Bunların hep farkında mıydınız?

Hepimiz büyüyoruz. Ben şu anda 28 yaşındayım. Yaş aldıkça, her sene, hatta her gün bir önceki günümüzü beğenmiyoruz. Ben önceki günüm için hep “Bunu da böyle mi yapsaydım, şunu da şöyle mi yapsaydım?” diye düşünürüm.

Haberin Devamı

Sizi mutlu etmek kolay mı, zor mu?

Çok sevdiğim bir arkadaşımla konuştuğum zaman benden mutlusu yok... Şu anda da, içtiğim çayın tadını alabiliyorsam benden mutlusu yok. Elim ayağım tutuyorsa ve ben bu röportajı verebiliyorsam da öyle.

Galiba insanlar aradaki ekrana rağmen sizde bunları görüp o yüzden sizi çok seviyorlar...

Bugüne kadar insanların karşısına hiç “İşte bu Kıvanç’tır!” diyebileceğim bir karakterle çıkmadım. Karşılarına kendi karakterimle çıksam, insanların ağzı bir karış açık kalır.

Neden?

Çünkü dışarıdan görünenle, o insanın karakterini analiz etmen mümkün değil. Sadece kendim için söylemiyorum; bu durum, tanınan tüm insanlar için geçerli. Bu bana da oluyor: Birisini ekranda izliyorum, sonra tanıma fırsatım olduğunda “Ne kadar ilginç bir insan” diyebiliyorum. Benim de çok başıma gelen bir durum. O yüzden dışarıdan görünenle asıl olan aynı değil. Yani tabii ki insanların ağzı açık kalacaktır; çünkü gerçek Kıvanç’ı yakın çevrem hariç kimse tanımıyor.

EVDEKİ KIVANÇ

Büyük bir yıldız olan Kıvanç Tatlıtuğ ve duyguları, hayalleri ve planlarıyla gerçek bir insan olan Kıvanç arasındaki farklılıkları anlatır mısınız?
Aslında şöyle bir mevzu var: Size veya başkalarına göre büyük bir yıldız olan Kıvanç Tatlıtuğ, aslında anasının babasının çocuğu. Bununla beraber normal (ekranlardaki görüntüsünün dışındaki) yaşantısında Kıvanç; giymiş olduğu o gömleği çıkartıp çalıştığı yerde bırakan, evine gelen, evinde yalnız, Doberman cinsi köpeğiyle yaşayan, pijamalarını giyip televizyonun karşısına geçen, arşivdeki sinema filmlerini izleyen, mümkün olduğu kadar ailesiyle vakit geçiren, sevdiği arkadaşlarla buluşup sohbet etmeyi seven, normal bir saatte uyuyan, sabah çok erken kalkıp elini yüzünü yıkadıktan sonra köpeğini gezdiren...

Haberin Devamı

...Bizim gibi bir insan...

GUISELA RHEIN “ÇOK DEĞİŞKEN BİRİYİM”

Dış görünüş olarak kime benziyorsunuz?

Anneme.

Siz dünyaca ünlü bir top modelsiniz. Sizce kime ‘top model’ denir, bunun tanımı nedir?

Top model, insanların saygı duyduğu, beğendiği kişidir. Podyumda iyi yürüyen, güzel fotoğraf veren ve tanıttıklarını sattıran; aynı zamanda moda sektöründeki en iyi ve profesyonel isimlerle çalışma fırsatını yakalayan kişidir.

Haberin Devamı

İnsan top model olunca bir rutini olabiliyor mu?

Olamıyor. Benim de yok. Her gün yepyeni olaylarla karşılaşıyorum. Ve bazen ertesi gün nerede olacağımı ya da neler yapacağımı bilemeyebiliyorum.

Mavi’yle gerçekleştirdiğiniz reklam çekimi nasıl geçti? Çekim başlamadan önce Kıvanç Tatlıtuğ’la yapacaklarınızı konuştunuz mu?

Çekim harikaydı! Ekip de kıyafetler de çok güzeldi. Her aşamasından çok keyif aldım. Çekim başlamadan önce Kıvanç ve fotoğrafçıyla hikayeyi ve neler yapacağımızı konuştuk.

İstanbul’a gelmişken alışveriş de yaptınız mı?

Alışveriş yapmaya pek fırsatım olmadı. Ancak İstanbul, bu anlamda kesinlikle bir cennet; bunu hemen fark ettim. Çok güzel butikleriniz var.

Çalışmadığınız zamanlar hangi kıyafetleri tercih edersiniz?

Ben kesinlikle bir jean insanıyım! Genelde de ‘boyfriend’ gibi rahat modeller tercih ediyorum. Gece çıkacaksam ‘skinny’, yani vücuda oturan dar jean’ler giyerim. Ya da boyfriend jean’imi şık bir ayakkabıyla tamamlarım. Özetle, stilim kesinlikle gayet ‘Mavi’!

Haberin Devamı

Gardırobunuza göz atabilsek, jean dışında başka neler görürüz?

Bu benim için cevaplaması zor bir soru; çünkü çok değişken bir kızım. O anki ruh halime göre giymek istediklerim de değişiyor. Yani gardırobumda birbirinden çok farklı tarzda parçalar görebilirsiniz.

İşiniz gereği sürekli seyahat ediyorsunuz. Yolculuk yaparken ne giyersiniz? Uzun uçuşlarda neler yaparsınız?

Seyahat ederken konforlu kıyafetleri tercih ediyorum. Bol jean’ler, bol tişörtler... Uçak yolculuğunda kitap okuyor ya da film izliyorum. Havalimanlarındaki duty free mağazalarından alışveriş yapmak da benim için çok zevkli.