Magazin Kıyamet koptu

Kıyamet koptu

Paylaş
Kıyamet koptu

Evrim Sümer, Mirgün Cabas'ı elinden almakla suçladığı Tuba Ünsal ile dün twitter'da yine kavga etti

Televizyoncu Mirgün Cabas 6 yıllık hayat arkadaşı, 2.5 yaşındaki kızı Leyla’nın annesi Evrim Sümer’den ayrılıp Murat Pilevneli’den yeni boşanan Tuba Ünsal ile 2011’de aşk yaşamaya başlamıştı.

Haberin Devamı

Tuba Ünsal, Evrim Sümer’i kızını babasına göstermedeğini söyledi. Bunun üzerine Evrim Sümer açtı ağzını yumdu gözünü. Mirgün Cabas ise halef selefin kavgasına hiç karışmadı.

‘Beni yatak mezesi yapmayın'

Evrim Sümer, Tuba Ünsal’a çok sert bir yanıt verdi: “Siz sevişmenize bakın, beni yatak mezesi yapmayın. Beni aldattığını öğrenince kapının önüne koyduğum eski sevgilim ‘Her ilişki bitmeye mahkumdur’ diye saçmalamıştı. Bu da akılda kalsın! Bir kadın, arkadaşım gibi davranıp bana sürekli sevgilimi övüyordu. Meğer birbirlerinde saf aşkı bulmuşlar, beni kafalıyorlarmış. Ama nasıl bir hırssa bu, sevgilimi çekip almasına rağmen rahat etmedi.”

‘Eşinden dayak yerdi’

Evrim Sümer, Tuba Ünsal’ın eski eşi Murat Pilevneli’den dayak yediğini de iddia etti: “Adam ne kafadaysa, daha 30 yaşında 2 koca boşamış, bin sevgili eskitmiş kadında ‘gerçek aşkı’ buldu. Baş tacı yaptı. Hep birlikte seviyesizliğin dibine vurduk. Çıldırttınız beni. Sakin sakin yaşarken, babasının seçimleri yüzünden 2.5 yaşındaki çocuğum magazin malı oldu. Ben delirmeyeyim de kim delirsin? Ben evde ampul bile değiştirtemezken, kocasından dayak yediğinde hastaneye gotürmesi için sevgilimi arıyordu.”

Haberin Devamı

POSTA