Candaş Tolga Işık Kıymetini bilelim
HABERİ PAYLAŞ

Kıymetini bilelim

Haberin Devamı

Türkiye’de üzerinde halkın tamamından vazgeçtim, yarıdan fazlasının uzlaştığı bir konu var mı? Siyaset, spor, iş dünyası, medya... Var mı? Yok. Peki, bırak konuyu... Bugün toplumun her kesimi tarafından üzerinde mutabık olunan biri var mı? Var!



Bu sene 10 Kasım sabahı Tosya Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi kızlar bir araya gelerek okul bahçesinde Atatürk imzası koreografisi yaptılar. Bir başka imam hatip lisesinde öğrenciler Atatürk maskesi takıp hep bir ağızdan Gençliğe Hitabe’yi okudular.

Erzurum’un bir köy okulunda başörtülü bir öğretmen sosyal medya hesabında elinde Atatürk resmi arkasında minik öğrencileriyle saat tam 9’u 5 geçe saygı duruşunda bulunurken bir fotoğraf yayınladı ve şöyle yazdı:

“Beni görmek demek, behemehâl yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk”



Demem o ki, bugün hiçbir konuda uzlaşamayan, anlaşamayan neredeyse her mevzuda birbirini bir kaşık suda boğmaya hazır insanlar ülkesine dönmüş bu ülkede üzerinde toplumun her kesiminin mutabık olduğu biri var.

Bu 10 Kasım gördük ki, bugün bu ülkenin tek ve en büyük ortak değeri Atatürk’tür kardeşim. Kıymetini bilelim

Sıradaki haber yükleniyor...
holder