Gündem Kız alıp verme kavgası: 3 ölü

Kız alıp verme kavgası: 3 ölü

Paylaş
Kız alıp verme kavgası: 3 ölü

Kırıkkale'de iki aile arasında kız alıp verme yüzünden çıkan tartışmada, 3 kişi av tüfeğiyle vurularak öldürüldü

Yozgat’ta oturan Karaoğlu ailesi fertleri, gece saat 01.30 sıralarında, kız alıp verme yüzünden aralarında husumet bulunan Özdemir ailesinin Kırıkkale'deki evine geldi.

Burada iki aile fertleri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine, Yozgat’ta gelen Karaoğlu ailesi fertleri otomatik av tüfeğiyle Özdemir ailesi mensuplarının üzerine ateş açtı.

Olayda Arslan Onanç (45) imam nikahlı eşi Binnaz Özdemir (35) ve çocukları Ayhan Onanç (13) av tufeğinden çıkan saçmaların isabet etmesi sonucu öldü.

Haberin Devamı

YOZGAT’TA YAKALANDILAR

Olaydan sonra Uğur, Arslan, Bilal ve Sakine Karaoğlu olay yerinden bir otomobille kaçtı. Polis ekipleri kaçan şüphelileri yakalamak için geniş çaplı araştırma başlatırken, şehir giriş-çıkışlarında da kontrol noktaları oluşturdu. Ancak tüm çalışmalara rağmen şüpheliler kaçmayı başardı. Şüpheliler, bugün Yozgat Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonla yakalanarak Kırıkkale’ye gönderildi.

MAHALLEDE GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ

Olayın meydana geldiği ve Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı mahallede polis geniş güvenlik önlemleri aldı. Ölen 3 kişinin cesetleri ise, yakınların feryatları arasında otopsi yapılmak için Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi morguna kaldırıldı.

Haberin Devamı

Erhan GÖGEM / KIRIKKALE, (DHA)