Türkiye (Son Dakika) Kız arkadaşı köprüden atlayan adamdan şok sözler!

Kız arkadaşı köprüden atlayan adamdan şok sözler!

Paylaş
Kız arkadaşı köprüden atlayan adamdan şok sözler!

Adana’da erkek arkadaşı ile kavga edip ayrılan genç kadın  Çatalan Köprüsü'nden Seyhan Baraj Gölü'ne atladı. Haberi alan erkek arkadaşı ise “Ben evin tek erkek çocuğuyum. Benim başımı yakmayın. Ayrıldık bitti gitti” diyerek feryat etti. Su altı polisinden oluşan 3 kişilik ekip, sabah saatlerinde Gamze Özcan'ın cesedine ulaştı

27 yaşındaki Gamze Özcan, erkek arkadaşı Samet Gözel ve arkadaşlarıyla akşam yemek yedi. Yemeğin ardından arkadaşlarının yanından ayrılan Gözel ve Özcan daha sonra kavga edip ayrıldı.



Bunun üzerine Gamze Özcan, saat 01.30 sularında taksiye binip Çukurova'daki Çatalan Köprüsü’ne geldi. Köprüye geldiğinde erkek arkadaşı Samet Gözel’e haber veren Özcan, taksi şoförüne aracı durdurmasını söyleyip araçtan indi ve Seyhan Baraj Gölü'ne atladı.

"BEN EVİN TEK ERKEK ÇOCUĞUYUM"


Olayın ardından taksi şoförü durumu polis, ambulans ve CAN-KUR ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler genç kadının bulunması için olayı sualtı polisine bildirdi. Sualtı polisleri de bölgeye gelerek Gamze Özcan’ı aramak için çalışma başlattı.



Bu sırada olay yerine gelen Gamze Özcan’ın ayrıldığı erkek arkadaşı Samet Gözel, polislere, “Ben evin tek erkek çocuğuyum. Benim başımı yakmayın. Kendisi burada tek, ailesi Sivas’ta. Taksi şoförü neden bırakıyor! Bulun bu kızı benim başımı yakmayın. Ayrıldık bitti gitti bu ya” diye ağlayıp feryat etti.

GECE BİR ŞEY BULUNAMADI




Seyhan Baraj Gölü’nde arama yapan sualtı polisleri ise gece suda bir şey bulamadıkları için aramaya sabah devam edeceklerini bildirerek olay yerinden ayrıldı.

GAMZE ÖZCAN'IN CESEDİNE ULAŞILDI


Gün ağarınca yeniden başlayan çalışmalar sonucu, su altı polisinden oluşan 3 kişilik ekip, Gamze Özcan'ın cesedine ulaştı.

Kadının cesedi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Arama çalışmalarını takip edengenç kadının anne ve babası güçlükle sakinleştirildi.

İHA

Haberin Devamı