Gündem Kız arkadaşımı 'İ... misin?' dediği için öldürdüm

Kız arkadaşımı 'İ... misin?' dediği için öldürdüm

Paylaş
Kız arkadaşımı 'İ... misin?' dediği için öldürdüm

Ömür boyu hapsi istenen muavin, 'Seks yapmak istedi. Ben istemeyince 'İ... misin?' diye sordu. Ben de bıçakladım' dedi

16 ay sonra ilk duruşması yapılan cinayet davasında ömür boyu hapsi istenen muavin, “Seks yapmak istedi. Ben istemeyince ‘İ... misin?’ diye sordu. Ben de bıçakladım” dedi. Sanık avukatı da, “Maktule, müvekkilimi seks kölesi biçimine sokmuştur” diye savunma yaptı.

Haberin Devamı

Antalya Kültür Mahallesi’nde 4 Kasım 2009 günü yanan evde Zeynep Kamil Gülarar’ın (50) cesedi bulundu. Yapılan otopside boynunda kırık ve vücudunda 2 bıçak darbesi bulunan Gülarar’ın yangından değil, bıçaklanıp boynu kırılarak öldürüldüğü saptandı. Polisin yaptığı soruşturmada kuru temizlemecide çalışan Gülarar’ı, ilişkisi olduğu belirtilen Abdülbaki Yılmaz’ın (27) öldürdüğünü belirledi.

Otobüslerde muavinlik de yapan Yılmaz’ın cinayetten sonra evdeki dizüstü bilgisayar, kamera ve cep telefonunu çaldığını belirleyen polis, şüpheliyi Kayseri’de yakaladı. Antalya’ya getirilen Yılmaz cinayet suçlamasıyla tutuklanıp cezaevine konuldu. 3’üncü Ceza Mahkemesi’nde ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılan Abdülbaki Yılmaz, olaydan 16 ay sonra yapılan duruşmada hâkim karşısına çıktı.

Haberin Devamı

'GİTME, SEVİŞELİM'

Savunmasında, Zeynep Kamil Gülarar’ın sevgilisi olduğunu söyleyen Yılmaz, olay günü ilişkiye girdiklerini söyledi. Gülarar’ın dışarıya çıkıp kendisine hediyeler aldığını belirten Yılmaz, “O eve dönünce ben de dışarı çıkmak istedim. O ise ‘Boşver gitme, haydi sevişelim, seks yapalım’ dedi. Ben birlikte olmak istemeyince bana ‘Sen i... misin?’ diye sordu. Elimde çakı vardı, karnına bir kere vurdum. Cep telefonunu, laptop ve kamerayı alıp çıktım. Ama evi ben yakmadım. O sırada ocakta çay vardı. Belki bu yüzden yangın çıkmış olabilir” dedi.

'MÜVEKKİLİMİ SEKS KÖLESİ YAPTI'

Sanık Yılmaz’ın avukatı ise ölen Gülarar’ı suçlayarak, “Maktulenin yaşına bakıldığında suç tarihi itibariyle kadın 50, müvekkilim ise 27 yaşındadır. Aralarında büyük bir yaş farkı ve ayartma vardır. Müvekkilimi seks kölesi biçimine sokmuştur” dedi. Duruşma tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

Teslime TOSUN / DHA