Yaşam Kız arkadaşının yerine sınava girdi, yılın romantiği seçildi

Kız arkadaşının yerine sınava girdi, yılın romantiği seçildi

Paylaş
Kız arkadaşının yerine sınava girdi, yılın romantiği seçildi

20 yaşındaki Ayan Zhademov isimli genç 17 yaşındaki kız arkadaşının yerine sınava girmek için, kılık değiştirdi. Genç adam sınav gözetmenlerine yakalandı

17 yaşındaki Kazak genç kız sınav stresini yenemeyince yerine erkek arkadaşı sınava girdi. 20 yaşındaki Ayan Zhademov kız arkadaşına benzemek için peruk taktı, makyaj yaptı, kadın kıyafetleri giydi.

Ancak sınav gözetmenleri Zhademov’un hilesini ortaya çıkardı. Genç adama birkaç soru soran gözetmenler ses tonundan bir terslik olduğunun farkına vardı.

Haberin Devamı

Gözetmenler “ilk başta bir kızın başka bir arkadaşının yerine sınava girdiğini sandık ancak konuşmaya başlayınca karşımızdakinin kılık değiştirmiş bir erkek olduğunu anladık” şeklinde konuştu.

Ayan başkasının yerine sınava girmekten 2 bin dolar para cezasına çarptırıldı. Kız arkadaşı ise seneye tekrar sınava girecek.

YILIN ROMANTİĞİ

Sınav numarası başarılı olamayan Ayan sosyal medyada büyük bir üne kavuştu. Kullanıcılar kendisinin “yılın romantiği” ilan etti. Genç kızlar “keşke bizim de erkek arkadaşımız bu kadar romantik olsaydı” şeklinde mesajlar paylaştı.

Goga Korzhova isimli bir kullanıcı “Genç kız böyle cesur bir erkek arkadaşı olduğu için çok şanslı. Bu devirde kim kendi hayatını riske atar ki” şeklinde konuştu.

İŞADAMI CEZANIN YARISINI ÖDEDİ

Zhademov sosyal medyada bu kadar popüler olunca Olzhas Hudaibergenov adlı bir işadamı da kesilen cezanın yarısını ödemeyi teklif etti.

NTV

Haberin Devamı