Türkiye (Son Dakika) Kız istemeye giden kardeşler sır oldu

Kız istemeye giden kardeşler sır oldu

Paylaş
Kız istemeye giden kardeşler sır oldu

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde askerden gelen 22 yaşındaki Cihan Biçem, ailesinin kız istemeye gittiği gece ağabeyi 25 yaşındaki Emrah'la birlikte kayboldu

Susurluk Belediyesi’nde çalışan Emrah Biçem ve iki ay önce askerden gelip akaryakıt istasyonunda çalışmaya başlayan kardeşi Cihan, esrarengiz şekilde ortadan kayboldu.

Çocuklarının 16 şubat akşamı evden çıkıp bir daha dönmemeleri üzerine savcılığa başvuran baba Muhsin Biçen, olayı şöyle anlattı: "Olay günü Göbel Beldesi’ne gidip Cihan’a kız istedik. Mutlu bir şekilde ilçeye döndük.

Bir gün sonra söz yüzüğü takacaktık. Aynı gece saat 22.00 sıralarında Emrah’a bir telefon geldi. Sonra iki kardeş evden ayrıldılar. Emrah tamire verdiği 10 SP 841 plakalı aracını tamirciden almış. O akşam gelirler diye takip etmedik. Sabah dönmediklerini öğrendik.

Hemen Emrah’ın üzerinde bulunan üç ve kardeşinde bulunan bir telefonu defalarca aradık. Cevap alamadık. Biraz daha bekledik sonra savcılığa müracaat ettik. Hiçbir sonuç alamadık.

Maalesef bu zamana kadar haber alamadık. Kimse ile husumeti olmayan yavrularımın ortadan kaybolmasına akıl sır erdiremiyoruz."

Tüm aramalarına karşın çocuklarının izine rastlayamadıklarını belirten Muhsin Biçem, "Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Bir anne ve baba için yavrularının ne olduğunu bilmeden yaşamak kadar zor bir olay olamaz. On beş gündür ne uyuyoruz, nede yemek yiyoruz" dedi.

Çocuklarının hayatından endişe duyduğunu söyleyen Muhsin Biçen, kendilerine yardım olunmasını istedi.

Sezgin EREN/DHA

Haberin Devamı