Yaşam Kızarmış ekmeğe sağlık ve lezzet katın

Kızarmış ekmeğe sağlık ve lezzet katın

Paylaş
Kızarmış ekmeğe sağlık ve lezzet katın

Sağlıklı olmanın yolu daha az yemekten değil; daha doğru beslenmekten geçiyor. İşte kızarmış ekmeğe sağlık ve lezzet katmanın 3 yolu...

Sabahları evden erken çıkmak zorundasınız ve zaman kaybetmeden bir şeyler yemek istiyorsanız, işte bu tostlar tam size göre. Ekmek seçimini siz kendiniz belirleyin. İster beyaz, ister tam tahıllı, ister kepekli ekmek ama ek şeker bulundurmadığından emin olun. Daha farklı bir versiyon yapmak isterseniz de, kepekli krakerleri ya da kahverengi pirinç keklerini de deneyebilirsiniz.

BADEM VE AHUDUDU

Malzemeler
2-3 yemek kaşığı badem yağı
2 yemek kaşığı şekersiz veya ev yapımı çilek reçeli
1 yemek kaşığı ahududu

YOĞURT VE BAL

Malzemeler
1 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı bal
2-3 çay kaşığı ezilmiş antep fıstığı
1 yemek kaşığı yaban mersini

FISTIK EZMESİ VE MUZ

Malzemeler
2-3 yemek kaşığı fıstık ezmesi
1 yemek kaşığı bal 1/2 muz
İsteğe bağlı 2-3 çay kaşığı fındık ezmesi

Haberin Devamı