Türkiye (Son Dakika) Kızı kaçınca dehşet saçtı: 1 ölü, 1 yaralı

Kızı kaçınca dehşet saçtı: 1 ölü, 1 yaralı

Paylaş
Kızı kaçınca dehşet saçtı: 1 ölü, 1 yaralı

Malatya'da kızının zorla kaçırıldığını ileri süren baba, tabancayla 1 kişiyi öldürdü 1 kişiyi ağır yaraladı

Olay sabah erken saatlerinde Orduzu Beldesi Kaldırım Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre 19 yaşındaki D.K., sevdiği Celal Atilla’nın evine kaçtı. Olaydan haberdar olan baba H.K. polise gidip kızının zorla kaçırıldığını belirterek şikayetçi oldu.

Haberin Devamı

Polis ekipleri dün gece Celal Atilla ve babası Kemal Atilla’yı polis merkezine çağırarak ifadelerine başvurdu. Sabah 05.00’e kadar karakolda ifade veren Celal Atilla ve babası eve döndü. Rızasıyla kaçtığı belirtilen kız da Atilla ailesinin evinde kaldı.

Karakoldan çıkıp evine giden baba H.K. ise, ruhsatsız tabancasını alarak kızını kaçırdıklarını iddia ettiği Kemal Atilla’nın evine geldi. Sabah 07.00 sıralarında kapıyı çalarak öfkeyle içeri giren H.K.’ya Celal Atilla engel olmak istedi. Ancak H.K. belindeki silahı çıkararak Celal Atilla ve babası Kemal Atilla’ya kurşun yağdırdı.

Şüpheli baba olaydan sonra otomobiliyle kaçarken, olay yerine çağrılan sağlık görevlileri baba Kemal Atilla’nın ise olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Ağır yaralanan Celal Atilla ise Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

Haberin Devamı

Polis olayın meydana geldiği evi güvenlik çemberine alırken, kaçırıldığı iddia edilen D.K. ise polis merkezine götürüldü. Olay yeri inceleme ekiplerinin evde yaptığı incelemenin ardından nöbetçi savcının talimatıyla Kemal Atilla’nın cenazesi Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Cinayet şüphelisi H.K.’nın yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatan cinayet büro ekipleri, kaçtığı otomobile kısa sürede ulaştı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öte yandan olayı duyan Atilla ailesinin yakınları sinir krizleri geçirdi.

DHA