Magazin Kızım 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Öykü ile Demir sokağa atıldı!

Kızım 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Öykü ile Demir sokağa atıldı!

Paylaş
Kızım 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Öykü ile Demir sokağa atıldı!

Kızım 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kızım yeni bölümde 5 aydır kirayı ödemeyen Demir'in ev sahibi eşyaları sokağa atıyor. Öykü ile Demir geceyi çadırda geçirirken ikilinin ne yapacakları merak konusu...

TV8'in yeni dizisi Kızım'ın 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kızım yeni bölümde Demir kirayı 5 ay boyunca ödeyemeyince eşyalarıyla birlikte sokağa atılıyor. Öykü de onunla birlikte sokakta kalmak zorunda... İlk gün çadırda geçerken ikisi de çaresiz şekilde ne yapacaklarını düşünmeye başlıyorlar.

Haberin Devamı

KIZIM 2. BÖLÜM İLK FRAGMAN

Candan tam imzayı atacakken Öykü'nün gelmesi Demir ile en yakın arkadaşının planını altüst ediyor. Şimdi merak edilen konu Öykü'nün Candan'a bildiklerini aktarıp aktarmadığı... Öte yandan fragmandaki en dikkat çeken detayda Öykü'nün Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumuna gönderilmesi an meselesi... Öykü dilekçeyi okuduğunda gözyaşlarına boğulurken "Bu tehlike nasıl atlatılacak?" sorusu cevabını bekliyor.

KIZIM 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Teyzesinin aniden ortadan yok olmasıyla tek başına kalan Öykü, öldü sandığı babasının yaşadığını öğrenir ve onu bulmak için harekete geçer.

Dolandırıcılık yaparak hayatta kalmaya çalışan Demir ise bir çocuğu olduğundan habersizdir.

Öykü Demir’in karşısına çıktığında onu kızı olarak kabul edebilecek ve kucak açabilecek midir?

Haberin Devamı

Aynı gün iki kötü haberle sarsılan Candan, yıllar önce terk ettiği eve geri döner ve hep kaçtığı geçmişiyle yüzleşir. Yıllardır içinde taşıdığı sırrın ağırlığı altında ezilirken karşısına çıkan Öykü onun da hayatını değiştirecektir.

Öykü, Demir ve Candan’ın kesişen yolları onları sürprizli ve heyecanlı bir başlangıca götürecektir.