Magazin Kızım 2. bölümde Öykü Çocuk Esirgeme'ye gidecek mi?

Kızım 2. bölümde Öykü Çocuk Esirgeme'ye gidecek mi?

Paylaş
Kızım 2. bölümde Öykü Çocuk Esirgeme'ye gidecek mi?

Kızım 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Kızım yeni bölümde Öykü'nün Candan'a gerçekleri açıklayıp açıklamadığı merak edilirken Demir'in maddi sıkıntıları bahane edip sosyal hizmetlere dilekçe yazması küçük kızı gözyaşlarına boğuyor.

Kızım 1. bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kızım 2. bölümde Candan tam imzayı atacakken Öykü'nün gelmesi Demir ile en yakın arkadaşının planını altüst ediyor. Şimdi merak edilen konu Öykü'nün Candan'a bildiklerini aktarıp aktarmadığı... Öte yandan fragmandaki en dikkat çeken detayda Öykü'nün Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumuna gönderilmesi an meselesi... Öykü dilekçeyi okuduğunda gözyaşlarına boğulurken "Bu tehlike nasıl atlatılacak?" sorusu cevabını bekliyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Teyzesinin aniden ortadan yok olmasıyla tek başına kalan Öykü, öldü sandığı babasının yaşadığını öğrenir ve onu bulmak için harekete geçer.

Dolandırıcılık yaparak hayatta kalmaya çalışan Demir ise bir çocuğu olduğundan habersizdir.

Öykü Demir’in karşısına çıktığında onu kızı olarak kabul edebilecek ve kucak açabilecek midir?

Aynı gün iki kötü haberle sarsılan Candan, yıllar önce terk ettiği eve geri döner ve hep kaçtığı geçmişiyle yüzleşir. Yıllardır içinde taşıdığı sırrın ağırlığı altında ezilirken karşısına çıkan Öykü onun da hayatını değiştirecektir.

Öykü, Demir ve Candan’ın kesişen yolları onları sürprizli ve heyecanlı bir başlangıca götürecektir.

KIZIM 1. BÖLÜM İZLE