Gündem 'Kızım düşerek öldü'

'Kızım düşerek öldü'

Paylaş
'Kızım düşerek öldü'

Bodrum'da turizmci Ahmet Bayer'in villasının balkonundan düşüp hayatını kaybeden Aslı Baş'ın ailesi, olayda cinayet şüphesi olmadığını söyledi

Salı günü sabaha karşı 2003 Miss Model of the World birincisi 32 yaşındaki Aslı Baş, Yalıkavak'da Ahmet Bayer'in villasındaki kokteyle katıldı.X

Bir süredir Ahmet Bayer'le tatil yaptığı belirtilen Aslı Baş alkolün de etkisiyle partiye katılanların gözleri önünde balkondan düştü. 7.5 metreden taş zemine çarpan Baş kurtarılamadı.

KAFATASINDA ÇATLAKLAR BULUNUYOR

Jandarma soruşturma başlatırken Baş'ın cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Adli Tıp Kurumu'nda bu sabah yapılan otopside genç kadının kafatasında çatlaklar bulunduğu belirtildi, ölüm nedeni olarak ‘Düşmeye bağlı ölüm’ gösterildi.

Baş'ın alkollü olup olmadığı veya ne kadar alkollü olduğu ise henüz belirlenemedi. Cenazeyi almaya gelen Baş'ın babası, ağabeyi ve yakınları çıkan haberlere tepki gösterdi.

Bir yakını, “Görgü tanıklarıyla da konuştuk. Aldığımız bilgiye göre Aslı dengesini kaybedip düşerek hayatını kaybetmiş. Cinayet veya intihar olduğu konusunda içimizde hiçbir şüphe yok. Bizim için şüphe yok, kazayla düşerek öldü” dedi.

SUÇUM, SOSYALLEŞMEYİ ÖĞRETMEKTİ

Bodrum'da turizmci Ahmet Bayer'in villasının balkonundan düşüp hayatını kaybeden Aslı Baş'ın cenazesi, otopsinin ardından, İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'ndan alındı.

Kızının cenazesini gözyaşlarıyla teslim alan 62 yaşındaki baba Mehmet Yavuz Baş, “Kızım, İstanbul, İzmir, Ankara, Bodrum arası mekik dokuyordu. Hayata bağlı, sevecen, tam bir dünya insanıydı.

Allah demek ki onu bizden çok seviyormuş, bizden aldı. Herhangi bir sıkıntısı derdi yoktu. Benim tek suçum ona sosyalleşmeyi öğretmekti.

Benim kızım mankendi. Ürün mankeniydi. Türkiye destek verseydi, dünyanın en iyi mankeni olurdu” diye konuştu.

Baş'ın annesine de kızının öldüğü haberinin, psikolog desteğinde verildiği, doktor kontrolünde olduğu kaydedildi. Aile kızlarının cenazesini alarak toprağa vermek üzere Antalya'ya götürdü.

Turaç TOP-Bahri KARATAŞ/İZMİR (DHA)