Gündem 'Kızım intihar ederken eşi TV izliyordu'

'Kızım intihar ederken eşi TV izliyordu'

Paylaş
'Kızım intihar ederken eşi TV izliyordu'

Aydın'da eşiyle tartıştıktan sonra kendini kalorifer borusuna asarak yaşamına son veren Mürüvet Doğru Aydoğdu'nun ailesi, damatlarını suçladı

Aydın'ın Köşk İlçesi'nde eşiyle tartıştıktan sonra intihar eden ev hanımı ve iki çocuk annesi Mürüvet Doğru Aydoğdu'nun (32) ailesi, damatları Levent Aydoğdu'ya ateş püskürdü.

Acılı baba 61 yaşındaki Fevzi Doğru, gencecik yaşta toprağa verdiği kızının intihardan önce alkol aldığı yönündeki bilgilerin doğru olmadığını, bunun otopsi raporuyla da kesinleştiğini belirterek, “O çok aklı başında bir insandı, hiçbir şekilde alkole sığınmazdı. Kadersiz yavrum 13 yıldır eşinden şiddet görüyordu, dayak diyordu. Ancak yuvasını bozmamak ve 2 çocuğu için bugüne kadar katlanıyordu. En sonunda yaşadıklarına dayanamayıp canına kıydı. Hepimizi perişan etti” dedi.

"ALKOLİKTİ VE PSİKOLOJİSİ BOZUKTU"

Elektrik tesisatçısı damadı Levent Aydoğdu’nun psikolojisinin bozuk olduğunu, bu konuda tedavi gördüğünü ve sürekli alkol aldığını ileri süren Fevzi Doğru, “Kızımın intihar ettiği sırada evde bulunmadığı bilgisi de doğru değil. Yine herzamanki gibi alkol alıp eve gelmiş, kızımla tartışmışlar.

Kızım banyoya gidip intihar ederken o da kanepede oturup televizyon izliyormuş. İçeride bilgisayar oyunu oynayan çocuklar annelerinin banyodan çıkmadığını fark edince haber vermişler. Sonra damat gelip kapıyı kırmış ve canına kıyan kızımı bulmuş” diye konuştu.

ÇİFTE ÖLÜM

Mürüvet Doğru Aydoğdu, geçen salı günü saat 20.00 sıralarında evinin banyosundan geçen kalorifer borusuna kendini iple asıp intihar etmişti. Genç kadının cenazesinde acıya dayanamayan halası 65 yaşındaki Nuray Saatçioğlu da geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti.