Gündem 'Kızımı bıçakla kestim, gidip bakın'

'Kızımı bıçakla kestim, gidip bakın'

Paylaş
'Kızımı bıçakla kestim, gidip bakın'

Gaziantep'te eve alkollü gelen 40 yaşındaki Mustafa Toktaş, tartıştığı kızı 19 yaşındaki Sevim Toktaş'ı defalarca bıçaklayarak öldürdü

Evden kaçarken yakınlarını arayan baba Toktaş, "Sevim’i kestim, ambulans çağırdım, gidip bakın" diyerek kayıplara karıştı. İddiaya göre eve alkollü gelen Mustafa Toktaş, o sırada annesi 38 yaşındaki Nevin Toktaş’ın başka bir evde çocuk bakıcılığı yapması nedeniyle yalnız olan kızı Sevim Toktaş’la henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı.

Öfkesine hakim olamayan Mustafa Toktaş, mutfaktan kaptığı bıçakla dehşet saçtı. Kızı Sevim Toktaş’ı boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayan Mustafa Toktaş, kuzeni Mustafa Çetin’i telefonla arayarak, "Sevim’i bıçakla kestim. Ambulans çağırdım. Hastaneye götürdüler. Gidip bakın" dedikten sonra kayıplara karıştı.

Mustafa Çetin, durumdan şüphelenip eve gittiğinde kapıda işten gelen yengesi Nevin Toktaş’la karşılaştı. Kapıyı açtıklarında Sevim’in bir kanepe üzerinde cesediyle karşılaşan anne Nevin Toktaş sinir krizleri geçirdi. Durumun polise bildirilmesinin ardından olay yerine gelen savcının incelemesi sonrası Sevim Toktaş’ın cesedi otopsi yapılmak üzere cenaze aracıyla Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Polis, kaçan Mustafa Toktaş’ın yakalamak için çalışma başlattı.

KIZININ NİŞANLANMASINA KARŞI ÇIKMIŞ


Bu arada Gaziantep’te restoranlarda kebapçılık yaparak evini geçindiren Mustafa Toktaş’ın bir süredir alkol nedeniyle çalışmadığı, yaklaşık 1 hafta önce iş için Malatya’ya gittiği, olay akşamı eve habersizce geldiği öğrenildi. Babası tarafından öldürülen Sevim Toktaş’ın ise Akınal Ticaret Meslek Lisesi 4’ncü sınıf öğrencisi olduğu ve bir bankada stajyerlik yaptığı öğrenildi. Sevim Toktaş’ın babası Mustafa Toktaş’ın karşı çıkmasına rağmen Ramazan Bayramı’ndan sonra teyzesinin oğlu 24 yaşındaki Mehmet Özbal’la aile arasında nişanlandığı, baba-kız arasındaki tartışmanın bu nedenle çıkmış olabileceği ileri sürüldü.

Mehmet BULUT/GAZİANTEP, (DHA)