Gündem 'Kızımı üfürükçü hoca kaçırdı'

'Kızımı üfürükçü hoca kaçırdı'

Paylaş
'Kızımı üfürükçü hoca kaçırdı'

Karamürsel'de 9 gün önce kaybolan Özlem'in annesinden şok iddia

Yalova'da evlendiği eşi Timur Mutlu ile aralarındaki şiddetli geçimsizlik nedeniyle Kocaeli'nin Karamürsel İlçesi'ndeki ailesinin yanına dönen 28 yaşındaki Özlem Mutlu, 9 gün önce kayboldu. Ailesi, Özlem'i sıkıntılarını paylaştığı üfürükçünün kaçırdığını ileri sürdü.

Haberin Devamı

Karamürsel'de oturan Akbaş Ailesi'nin kızı Özlem, bir süre önce Yalova'da tanıştığı fabrika işçisi Timur Mutlu ile evlendi. Bir süre sonra Özlem ve Timur Mutlu çifti arasında sorunlar çıktı. Şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma kararı alan Özlem Mutlu, geçen ekim ayında Karamürsel'deki ailesinin yanına döndü.

Bunalımda olan Özlem Mutlu, yakınlarının tavsiyesi üzerine yakın bir köyde ‘üfürükçü hoca’ diye bilinen B.B.'nin yanına gidip gelmeye sıkıntalırını onunla paylaşmaya başladı.

9 GÜNDÜR KAYIP

Bundan 9 gün önce annesi Fatma Akbaş'a, pazara gideceğini söyleyerek evden ayrılan Özlem Mutlu, bir daha dönmedi. Cep telefonunu da kapatan kızına ulaşamayan Fatma Akbaş, kızının hayatından endişe ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

Bir tanıdıklarının kızı Özlem ile tanıdıkları ‘üfürükçü hoca’ B.B.'yi Eskişehir'de gördüğünü söylediğini belirten ahhe Fatma Akbay, şunları söyledi:
“Eşiyle sorunlar yaşayan Özlem zaman zaman aile dostumuz olan ve üfürükçülük yapan hocanın yanına gidip yaşadığı sorunları paylaşıyordu. Onunla birlikte kızımı en son Eskişehir’de görmüşler. Bu olayın planlanıp hoca tarafından da kızımın kaçırıldığını düşünüyorum. Kızımın ölü yada diri bulunmasını istiyoruz.”

Ablasının eşiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle 1.5 ay baba ocağında kaldığını ve psikolojisinin de bozulduğunu söyleyen kardeşi Öznur Akbaş da “Aile dostumuz olan üfürükçü hocanın ablamı etkilediğini düşünüyorum. Yoksa mutlaka bize ulaşır, yaşadığını ve kendisini merak etmememizi bize söylerdi. Bir an önce kendisinden haber bekliyoruz” diye konuştu.

Kızının bulunması için savcılığa başvurduklarını söyleyen baba Sinan Akbaş da, yurdun dört bir yanında kızını aradıklarını belirtti. Kızının hayatından endişe ettiklerini söyleyen baba Sinan Akbaş büyük bir endişe içinde haber beklediklerini anlattı.

Ergün AYAZ/KARAMÜRSEL (Kocaeli), (DHA)