Türkiye (Son Dakika) 'Kızımın sonu Özgecan gibi olmasın'

'Kızımın sonu Özgecan gibi olmasın'

Paylaş
'Kızımın sonu Özgecan gibi olmasın'

Adana'da 'okula gidiyordum' diye evden ayrılan 18 yaşındaki Melisa Şölen'den 2 gündür haber alınamıyor. Anne Zehra Şölen 'Kızımın sonunun Özgecan gibi olmasından korkuyorum' diye gözyaşı döktü

Merkez Seyhan ilçesinin Akkapı Mahallesi’nde oturan ve nişanlı olan Melisa Şölen, 12 Mart’ta saat 12.30’da eğitim gördüğü Fatih Ticaret Anadolu Meslek Lisesi’ne gitmek için evden ayrıldı. Akşam Şölen’i almaya giden nişanlısı Cem Perçin, ona ulaşamadı. Nişanlısının okula da gelmediğini öğrenen Perçin, durumu Şölen ailesine bildirdi. Aile ve yakınlarının tüm aramalarına rağmen Melisa Şölen’in izine rastlanmadı.

Haberin Devamı

Baba 52 yaşındaki Sadık Şölen polise kızlarının bulunması için başvurdu. Kızının herhangi bir sorunu olmadığını belirten anne Zehra Şölen, kaçırılmış olabileceğini ve yaşamından endişe ettiklerini söyledi. Kızının nişanlısı ile de bir sorunu olmadığını belirten Şölen, "Kızımın kaçırıldığını düşünüyoruz. Söylemeye korkuyorum ama kızımın sonunun Özgecan Aslan gibi olmasından korkuyoruz" dedi.

Polis, Melisa Şölen’in bulunması için çalışmasını sürdürürken, yakınları da sosyal paylaşım sitelerinden duyurular yaparak destek istedi.

DHA